Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd meg a VITJA új, 'Anxiety' című számát!


2018-08-05

Szeptember 28-án jelenik meg az új Vitja album, a 'Mistaken'.

A Vitja egy sikeres és intenzív évet zárt 2017-ben; az idei esztendőt pedig stúdiózással nyitották a tagok. Új és friss ötletekkel tarsolyukban, felbuzdulva az előző album ('Digital Love') sikerein, a banda elkészítette a 'Mistaken' lemezt.

A 'Mistaken' felvételei a Sureshot és a Shrimp Audio stúdiókban zajlottak, Daniel Keller és Lucas Kramer hangmérnökök közreműködésében. A keverést és a masztert ezúttal is a Pitchback Stúdióban végezte el Aljoscha Sieg.

A bandatagok (azaz David Beule énekes, Mario Metzler basszusgitáros, Vladimir Dontschenko gitáros és Daniel Pampuch dobos) így nyilatkoztak a munkálatokról: "Ezt a dalszerzői ciklust úgy kezdtük meg, hogy mindent nullára állítottunk, és kizárólag saját zenei gyökereinkre, személyes ízlésünkre fókuszáltunk. A végén pedig úgy alakult, hogy a ‘Mistaken’ eddigi karrierünk legnagyobb fordulópontja lett. Alig várjuk már, hogy rászabadítsuk a tömegekre a Vitja 2.0-t!".

"Belső démonok, belső zűrzavar - mindez a te saját fejedben... Mindannyian ismerjük őket, de csak nagyon kevesek vagyunk, akik tesznek is ellenük" - kommentálta a Vitja az új album első, 'Anxiety’ című single-dalá, ami alább meghallgatható.

A 'Mistaken' előrendelési infóit itt lehet megtalálni.

A Vitja ősz végén bonyolítja le németországi lemezbemutató headliner turnéját, melyen a Fallbrawl és a River Becomes Ocean lesz az előzenekar.


Hallgasd meg a VITJA új, 'Anxiety' című számát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás