Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Önéletrajzi könyvet dob piacra a BANG TANGO gitárosa, Drew Fortier


2018-08-06

A Bang Tango, a Flipp és a Zen From Mars zenekarokból ismert gitáros augusztus 24-én adja ki Dark, Depressing, and Hilarious című autobiográfiáját.

Az egykoron népszerű glam banda, a Bang Tango tagja, Drew Fortier immáron tehát nem csak gitárosként, producerként, színészként és filmrendezőként, hanem íróként is ismertté vált. Fortier új önéletrajzi könyvéből megismerhetjük a zenész kalandos szórakoztatóipari munkásságát, melynek része volt többek közt egy "eklektikus pszeudo all-star banda", a Zen From Mars megalapítása; a Her Name Was Christa című horrorfilmbéli szerep; zenélés és filmkészítés a néhai Faith No More frontember Chuck Mosley bandájában / bandájáról; valamint kiadó-elnökké válás Thom Hazaert (EMP Label Group) oldalán.

A Dark, Depressing, and Hilarious című autobiográfia - aminek előszavait maga Hazaert írta - augusztus 24-én lát napvilágot. A borítón szereplő képet Tharasa DiMeo készítette; a könyv-dizájn Melody Myers nevéhez fűződik.

Drew Fortier és a Kik Tracee / Zen From Mars énekes Stephen Shareaux - a könyv megjeelnésének napján akusztikus koncertet ad az Indianapolis-beli Black Circle sörfőzde koncerttermében (itt árusítják először a könyvet) - a szett felvételét pedig egy jövőbeni koncertlemezen meg is örökítik. Egy nappal később a zenészpáros fellép a Nashville-i Rock N Pod Expo rendezvényen is.

Drew Fortier-t elsősorban a Bang Tango zenekarból ismerhetik a rajongók; de emellett a Flipp, a Chuck Mosley- és a Stephen Shareaux-banda, illetve a Zen From Mars felállását is erősítette (ez utóbbinak tagjai az Enuff Z'Nuff, a Fear Factory, a Flipp és a Kik Tracee egyes muzsikusai is). Fortier továbbá a rendezője elsőszámú bandája hivatalos dokumentumfilmjének (Attack Of Life: The Bang Tango Movie); valamint ő készítette a Thanks. And Sorry: The Chuck Mosley Movie című életrajzi filmet a néhai F.N.M. énekesről. Fortier mindemellett színészként is bemutatkozott; mégpedig a nemrégiben debütált, Her Name Was Christa című horror-vígjáték főszerepében.


Önéletrajzi könyvet dob piacra a BANG TANGO gitárosa, Drew Fortier
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás