Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette negyedik albumát a SOLIUM FATALIS - itt az új dal, a 'Threshold'!


2018-09-17

Az észak-amerikai death metalista Solium Fatalis zenekar október 13-án adja ki új, 'Genetically Engineered to Enslave' című albumát.

A 10 számos, 40 perces 'Genetically Engineered to Enslave' egy koncept-album, aminek központi témái a genetikai kísérletekez és a mesterséges intelligencia. A lemez ‘A Gathering Of Storms’ című dalában Matt McGachy (Cryptopsy) és Haydee Irizarry (Carnivora) vendég-énekel; míg a ‘Fiery The Angels’ című számban Phil Tougas (First Fragment) vendég-szólózik.

A banda 2016-os, 'Neuronic Saw' című albumának folytatását ezúttal is a legendás Christian Donaldson (Cryptopsy, The Agonist, Neuraxis) producelte, a montreali The Grid Stúdióban. A lemezborító egy francia művész, Pierre-Alain D.@3mmi műve - az évek során mindketten a Solium Fatalis állandósult partnerévé nőtték ki magukat.

Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Threshold
02. Lake of Extinction
03. Servile
04. Synthon
05. A Gathering of Storms (ft. Matt McGachy & Haydee Irizarry)
06. Factor Red (Epidemic feldolgozás)
07. Dysmorphic
08. Chemical Reagent
09. Fiery the Angels Fell ft. Phil Tougas
10. A Tongue to Taste the Collapse

A 'Genetically Engineered to Enslave' albumon a 2016 óta aktuális felállás - azaz Jeff DeMarco basszusgitáros-énekes, Jim Gregory és Ryan Beevers gitárosok és Jeff Saltzman dobos - zenél.

Lentebb ízelítőképpen meghallgatható az első két új dal, a 'Synthon' és a 'Threshold':


Bejelentette negyedik albumát a SOLIUM FATALIS - itt az új dal, a 'Threshold'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás