Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BRVMAK - 5 év után adja ki második nagylemezét az olasz extrém metal banda


2018-08-07

A Lazio-ból származó, progresszív death / black / gothic metal zenekar bejelentette a 2013-as 'Captivitas' album folytatását.

A Brvmak a görög Sleaszy Rider Records-szal kötött lemezszerződést. Új stúdiólemezük 'In Nomine Patris' címmel jelenik meg, várhatóan 2018 novemberében.

Az új albumot a római Time Collapse Recording Stúdióban vették fel, Alessio Cattaneo és Riccardo Studer (Novembre, Ade, Scuorn) hangmérnökök társaságában. Vendég-énekesként nem mást, mint a Cynic legendás frontemberét, Paul Masvidal-t hívta meg a banda.

"Nagyon örülünk, hogy új lemezünket a Sleaszy Rider Records jóvoltából adhatjuk ki. Az 'In Nomine Patris' egy koncept-album, ami bibliai mítológiával foglalkozik. Az egyes dalok az emberi lények természetét mutatj be, a Bibliában leírt események metaforikus esszenciájaként. Nagyon keményen dolgoztunk ezen a lemezen, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel! Maradjatok türelemmel, hamarosan jönnek a további részletek!!!" - közölte a Brvmak.

Az 'In Nomine Patris' borítója - amit Graziano Roccatani tervezett - és tracklistája így néz ki:

01. Preludio Alla Genesi
02. Genesis
03. Tetragrammaton
04. Preludio All'Oblio
05. Oblivion
06. Vindictae
07. Omnipotence
08. Golgota
09. Toccata In Si Minore
10. Revelations

A 'Vindictae' című szám szöveges videója alább megtekinthető:


BRVMAK - 5 év után adja ki második nagylemezét az olasz extrém metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás