Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Metal Blade igazolta le a német ENDSEEKER zenekart


2018-08-08

A 2015-ben alakult, hamburgi old-school death metal banda egy több albumra szóló szerződést írt alá a Metal Blade Records-szal.

Az Endseeker 2015-ben debütált, egy 'Corrosive Revelation' című EP-vel, amit az F.D.A. Records adott ki. Az Eike Freese (Dark Age) és Alexander Dietz (Heaven Shall Burn) által producelt mini-lemezt a világ minden táján meglehetősen pozitív kritikákkal illették. A banda hírneve és rajongótábora azóta csak egyre nagyobb lett. 2017 októberében kiadták sokak által várt, bemutatkozó nagylemezüket, a 'Flesh Hammer Prophecy'-t, amit szintén a jól bevált Eike Freese közreműködésében rögzítette, a hírhedt hamburgi Chameleon Stúdió falai között. Ezen a lemezen nem más, mint egy valódi death metal-ikon vendégeskedik: Marc Grewe (Insidious Disease, ex-Morgoth) a 'Black Star Rising' című számot rögzítette a bandával, és szerepelt annak hivatalos videoklipjében is (ez lentebb megtekinthető). A bandát ebben az évben a német Metal Hammer magazin szerkesztői megválasztottták "Az év death metalistáinak"; a Rock Hard Germany olvasói szerint pedig az év 5. legjobb feltörekvő zenekara lettek. A Deaf Forever magazin emelett 10-ből 9.5-ös ponttal díjazta a 'Flesh Hammer Prophecy'-t.

Az Endseeker mindeddig olyan legendás bandákkal turnézott, mint a Cannibal Corpse, a Hatebreed, a Mantar, a Kvelertak, a Warpath, a Lifeless és Demonbreed; valamint olyan fesztiválokon álltak színpadra, mint a Summer Breeze Open Air, az In Flammen, a Grind The Nazi Scum, a Weltturbojugendtage, a Holsteiner Death Fest, a Swamp Fest, az Ear Terror Festival és a Headache Inside.

Most újabb fejezethez érkezett a banda karrierje: a világ egyik lerangosabb metal-kiadója, a Metal Blade Records kötött velük több albumra szóló szerződést. Mindezt így kommentálták a tagok: "Az, hogy a fantasztikus Metal Blade-família tagjai lehetünk, szó szerint egy valóra vált álom. Ilyesmire gondolni sem mertünk, amikor néhány évvel ezelőtt megalapítottuk a bandát. Az a tény, hogy ezentúl ilyen nagy legendákkal említenek minket egy lapon, arra ösztönöz, hogy még keményebben, még intenzívebben dolgozzunk a jövőben. Hozzátok a piát; támasszuk fel a poklot!".

Az Endseeker 2019-re ígéri második nagylemezét, illetve egy nagyszabású promóciós turnét. Hamarosan jönnek a friss hírek...

Bővebb infók a bandáról és az idei koncertekről, a Facebookon olvashatók.


A Metal Blade igazolta le a német ENDSEEKER zenekart
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás