Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A legendás Bill Metoyer keverte az új WRATH albumot - októberben jelenik meg a 'Rage'


2018-09-18

A Chicago-i thrasherek az újjáélesztett Combat Records-szal kötöttek lemezszerződést. Régóta várt, új stúdióalbumuk, a 'Rage' október 5-én jelenik meg.

A 'Rage' című album producere Chris Djuricic és a Wrath tagjai voltak. A hanganyag keverése és a maszter a legendás Bill Metoyer (Slayer, Sacred Reich, Helstar, stb.) nevéhez fűződik; a lemezborítót az Ipoet Poetra / Five Mlligrams páros készítette.

A veterán Wrath zenekar immáron több mint három évtizede vezér-alakja az amerikai thrash-szcénának. A banda 1985-ben debütált, egy nagysikerű, 'Fit of Anger' című albummal, amit a '87-es kultikus mű, a 'Nothing to Fear' követett. A banda legsikeresebb időszaka kétségkívül az eredeti énekes, Gary Golwitzer frontemberkedéséhez fűződik: ő első körben 1988-ig állt a banda élén; 2015-ben azonban visszatért. Magyarul: a 'Rage' az első album 31 év után, melyen a Wrath klasszikus hangzása fedezhető fel. Sőt, a 'Rage' egyes dalait konkrétan az 1990-es 'Insane Society' lemez folytatásaként írták meg!

Megújult, de mégis klasszikus hangzásável és új lemezszerződésével a kezében a banda erősebb mint valaha! A David Ellefson (Megadeth) és Thom Hazaert által nemrégiben újjáélesztett kiadó, a Combat Records 2018. október 5-én dobja piacra az új albumot. A 'Rage' szilárdságát a Wrath valahavolt legerősebb felállása is megalapozza: Golwitzer és Gary Modica basszusgitáros mellett a Scott Nyquist / Rob Noon gitáros duó és Jake Fromkin dob-erőmű húzza a talpalávalót e dühös, féktelen és erőteljes albumon.

A 'Rage' lemezre többek közt felkerült egy Motorhead-klasszikus, az 'Ace Of Spades' feldolgozása. Ezt a dalt - amiben vendégként szerepel az Armored Saint / Odin / DC4 gitáros Jeff Duncan - természetesen a néhai Lemmy Kilmister emlékére rögzítette a banda.

A tracklista:
01. Conflict
02. What You Crave
03. Draw Blood
04. Tension On High
05. My Rage
06. Feeding The Host
07. Clearing My Soul
08. Unholy Alliance
09. Mother’s Hell
10. Ace Of Spades (feat. Jeff Duncan)

A Combat társ-elnöke, Thom Hazaert elmondta: “Amikor jómagam és David újjáélesztettük a Combat kiadót, egyértelműen az volt a célunk, hogy hű módon hidat emeljünk a thrash és az underground metal múltje, jelene és a jövője között. Számomra a Wrath mindig is e műfaj meg nem énekelt hőse volt - ezt pedig nagyban alátámasztják az olyan felbecsülhetetlen klasszikusok, mint a 'Nothing to Fear' és a 'Fit of Anger', ami immáron három évtizede a legnagyobb thrash-alkotások egyike. Ezért egy percig sem kellett hezitálnunk, amikor az új Combat kiadó előadó-listájának bővítésén dolgoztunk... A 'Rage' egy nagyszerű album - szerintem a banda régi és új rajongói hosszú éveken keresztül emlegetni fogják ezt a lemezt”.

Az új album első ízelítője a 'Draw Blood' dal szöveges videója lentebb megtekinthető.

A Wrath a Green Death zenekar társaságában indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra október elején, David Ellefson Basstory elnevezésű körútja keretében. A teljes beosztás itt érhető el.


A legendás Bill Metoyer keverte az új WRATH albumot - októberben jelenik meg a 'Rage'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás