Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Októberben új EP-vel jelentkezik a SAMSKARAS - itt az 'Alignment' című szám!


2018-09-19

A montréali zenekar - amit Eric Burnet (Derelict, Unburnt) multi-instrumentalista és Alexandre Dupras (Teramobil, Unhuman) dobos alkot - 'Lithification' címmel vette fel új hanganyagát.

A Samskaras zenéje a dallamokat tekintve sokoldalú, technikailag pedig agresszív stíluson alapszik. Hasonló muzsikát kell elképzelni, mint amit megszokhattunk pl. Gorguts-tól, a Neuraxis-tól, a Quo Vadis-tól és a Cryptopsy-tól. Emellett az extrém metal zenei spektrum minden területének hatása érezhető a duó kompozícióiban - felfedezhetők továbbá a Wood Of Ypres, a The Faceless, a Nile és az Enslaved jellegzetes elemei is.

A Samskaras 2014 indult, két single ('Red Hill', 'Consecrate') kiadásával. 2017 elején a duó egy teljes értékű EP-vel tért vissza. Az 'Asunder' egy négyszámos mini-lemez, amit a híres Grid Stúdióban rögzítettek, Christian Donaldson (Cryptopsy) producelésében.

Egy év telt el az 'Asunder' megjelenése óta; a Samskaras most egy újabb EP-t jelentett be: a 'Lithification' - ami négy, progresszív hangzású, technikás death / black metal kompozícióból áll - 2018. október 26-án jelenik meg. Ezt a mini-albumot szintén Donaldson társaságában rögzítették; mivel "így bizonyosodhattak meg arról, hog yegy top-minőségű produkciót adnak ki a kezükből".

A 'Lithification' albumról Eric Burnet multi-instrumentalista a következőket nyilatkozta: "Ez az EP javarészt a düh és az önkontrol közötti küzdelemről szól. Hangzása lényegretörő és könyörtelen, de ugyanakkor rendkívül érzelmes is. Maga a cím egy geológiai hőtermelő, kőformáló folyamatra utal. A kérdés pedig - ami körül forog a téma -: milyen mértékben tesznek minket keménnyé és kitartóvá az általunk megélt élmények, és hogyan dolgozzuk fel ezeket?".

A 'Lithification' borítója és dallistája így néz ki:

01. Reconciliation
02. As Warriors
03. Alignment
04. À Deux Mains

Íme az 'Alignment' című szám és a hivatalos album-előzetes:


Októberben új EP-vel jelentkezik a SAMSKARAS - itt az 'Alignment' című szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás