Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Napalm Records-hoz igazolt az IMPERIUM DEKADENZ


2018-08-14

A 2004 óta aktív, német black metal-formáció - amit Horaz és Vespasian alkot - az osztrák Napalm Records-szal kötött világraszóló szerződést.

Az Imperium Dekadenz köze 15 éve tartja fent a tökéletes hangsúlyt az old-school black metal és az atmoszférikus poszt-black metal között. Eddig megjelent öt albumuk mindegyike egyedi hangzással bír; de legutóbbi kiadványuk, a 2016-os 'Dis Manibvs' egyenesen a német black metal-szcéna csúcsára emelte őket.

A 2004-ben alakult Imperium Dekadenz több alkalommal bebizonyította, hogy származási helyük, a Fekete-erdő a műfaj egyik legmagasabb szinten inspiráló területe. Ha zenéjüket lehunyt szemmel hallgatod, szinte rögtön ott érzed magad a sötét, fákkal sűrűn borított dél-német hegység közepén...

A banda története most újabb fejezethez érkezett; lévén a neves osztrák Napalm Records kötött velük szerződést. Ennek kapcsán a tagok így nyilatkoztak: "Egy újabb mérföldkőhöz értünk! Izgatottan jelentjük be, hogy innentől fogva a nagyságos Napalm Records családjának tagjai vagyunk! Számunkra rendkívül inspiráló egy ilyen jól ismert és bejáratott kiadóhoz tartozni. Mondanunk sem kell, már most minden igényünket fedező platformot biztosítanak számunkra a Napalm srácai. Igen, ez azt jelenti, hogy jelenleg is új, 2019 folyamán megjelenő nagylemezünk dalain dolgozunk! Maradjatok türelemmel!".

A Horaz (ének, gitár / dalszövegek), Vespasian (dobok, gitár, basszusgitár, szintetizátor) alkotta Imperium Dekadenz - amellett, hogy jelenleg is zajlanak az új album munkálatai - idén fellép néhány ausztriai / németországi klubban. Az idei beosztás itt található meg.


A Napalm Records-hoz igazolt az IMPERIUM DEKADENZ
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás