Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Augusztusban megjelenik az IMPERIUM DEKADENZ hatodik albuma, a 'When We Are Forgotten' - itt a 'Transcendence' dal!


2019-08-26

A 2004 óta aktív, német black metal-formáció - amit Horaz és Vespasian alkot - az osztrák Napalm Records-szal kötött világraszóló szerződést.

Az Imperium Dekadenz közel 15 éve tartja fent a tökéletes hangsúlyt az old-school black metal és az atmoszférikus poszt-black metal között. Eddig megjelent öt albumuk mindegyike egyedi hangzással bír; de legutóbbi kiadványuk, a 2016-os 'Dis Manibvs' egyenesen a német black metal-szcéna csúcsára emelte őket.

A 2004-ben alakult Imperium Dekadenz több alkalommal bebizonyította, hogy származási helyük, a Fekete-erdő a műfaj egyik legmagasabb szinten inspiráló területe. Ha zenéjüket lehunyt szemmel hallgatod, szinte rögtön ott érzed magad a sötét, fákkal sűrűn borított dél-német hegység közepén...

A banda története nemrég újabb fejezethez érkezett; lévén a neves osztrák Napalm Records kötött velük szerződést. Ennek kapcsán a tagok így nyilatkoztak: "Egy újabb mérföldkőhöz értünk! Izgatottan jelentjük be, hogy innentől fogva a nagyságos Napalm Records családjának tagjai vagyunk! Számunkra rendkívül inspiráló egy ilyen jól ismert és bejáratott kiadóhoz tartozni. Mondanunk sem kell, már most minden igényünket fedező platformot biztosítanak számunkra a Napalm srácai. Igen, ez azt jelenti, hogy jelenleg is új, 2019 folyamán megjelenő nagylemezünk dalain dolgozunk! Maradjatok türelemmel!".

A Horaz (ének, gitár / dalszövegek), Vespasian (dobok, gitár, basszusgitár, szintetizátor) alkotta Imperium Dekadenz most bejelentette: következő, hatodik nagylemezük 'When We Are Forgotten' címmel jelenik meg, 2019. augusztus 30-án.

Az új lemez az Iguana Stúdió, valamint a banda saját műhelye, az ID-Studios falai között került rögzítésre. A dalokat Christoph Brandes keverte és maszterizálta.

A 'When We Are Forgotten' megjelenik többek közt digitális formában, digipakban, LP-n és különféle limitált box-szettekben. Az alább látható borítót Alejandro Tedin (Heresie Graphics) valósította meg, a banda tervei alapján.

A tracklista:
01. When We Are Forgotten
02. Bis Ich Bin
03. My Solace I (Choirs Of Solitude)
04. Trauma
05. A Cave Called Wisdom
06. Transcendence
07. Seance
08. Absenz Elysium
09. My Solace II (Paths Of Perception)
10. Reverie
11. Frozen In Time
12. Behold The Flames Of Time (box-szett bónusz)
13. Owl Of The Black Forest (box-szett bónusz)

Az első ízelítő, az 'Absenz Elisyum' dal videoklipje június 12-én jelent meg. Alább megtekinthető a dal videoklipje, amit a németországi Fekete-erdő Hornisgrinde területén forgattak, Oliver König producer társaságában.

Később bemutatták a 'Frozen In Time' dal szöveges klipjét és a 'Transcendence' audióját - lentebb ez is elérhető.


Augusztusban megjelenik az IMPERIUM DEKADENZ hatodik albuma, a 'When We Are Forgotten' - itt a 'Transcendence' dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás