Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE ORDER OF APOLLYON - 'Moriah' címmel adja ki új albumát a francia extrém metal banda


2018-08-09

A francia black / death metal banda bejelentette a 2015-ös nagylemez, a 'The Sword and the Dagger' folytatását.

Az Agonia Records 2018. október 26-án adja ki a banda új, 'Moriah' című albumát. Ez a francia zenekar harmadik teljes értékű nagylemeze; egyben az első, amit egy stabil felállás írt meg és rögzített. A felvételek a B.S.T. Stúdióban zajlottak; a dob-témák kivételével (Studio de Saint-Loup).

Hamarosan közzéteszik a további részleteket... de addig is alább megtekinthető az első stúdió-videó, összefoglalván a munkálatokat:

A 2008-ban, B.S.T. és Daniel Wilding (aki már a Carcass tagja) által alapított The Order Of Apollyon 2010-ben a Listenable Records gondozásában adta ki 'The Flesh' című debütáló albumát. Egy radikális felállásbeli változást követően, 2014-ben F.D. basszusgitáros, S.K. dobos és S.R. gitáros-énekes látott neki a második album megírásának. A végeredmény egy zeneileg és dalszövegileg is szélesebb skálájú, nyers, ortodox black / death metal anyag lett, ami 2015 februárjában jelent meg, szintén a Listenable Records jóvoltából.

A "Halál isteni természetének, és a Végzet szolgái által hirdetett próféciának" témáival foglalkozó TOOA karrierjében 2016-ban egy új fejezet nyílt, lévén a lengyelországi székhelyű extrém metal kiadó, az Agonia Records kötött szerződést velük. A megállapodás első eredménye egy split-lemez volt, amit a VI és a Temple Of Baal zenekarokkal közösen rögzítettek.

Az aktuális felállást - B.S.T. mellett - a francia undergrouns színtér néhán neves alakja; S.R. (Hell Militia, Temple Of Baal) gitáros-énekes, A.K. (Merrimack, Vorkreist, Decline Of The I) basszer és J.Z. dobos alkotja.

A The Order Of Apollyon soron következő koncertjeiről itt lehet értesülni. Bővebb infók a bandáról: www.tooa.org


THE ORDER OF APOLLYON - 'Moriah' címmel adja ki új albumát a francia extrém metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás