Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Harmadik lemezén dolgozik a DIVINE SORROW


2018-08-17

A St. Louis városából származó rockbanda a Rock Syndicate Records-szal kötött lemezszerződést.

A Divine Sorrow eredetileg azzal az ötlettel jött létre, hogy a tagok "mindenféle kötöttségtől és írott szabálytól mentes hard rock muzsikát kreáljanak". Dalaikban tehát nincseken előre beprogramozott ütemek; szövegeik pedig "bullshit-mentesek"; vagyis valódi, mélyen szántó üzeneteket, történeteket mesélnek.

A Bryan Chappell (ének, basszusgitár), Mike Sikorski (gitár, vokál), Sonny Ng (gitár, vokál) és Justin Blumenkamp (dobok) alkotta Divine Sorrow debütáló albuma, a 'Tales of Descension' 2012-ben jelent meg. Ekkor tulajdonképpen a semmiből tűnt elő a banda; de rövid időn belüli a helyi, majd pedig a nemzeti rádiók is elkezdték játszani első, 'Everything' című single-dalukat, melynek révén többezer rajognóra tettek szert. A siker olyan nagy mértékű volt, hogy még ugyanabban az évben elnyerték Charter Center Stage 'Legjobb, kiadóktól független bandájának' járó díját. Továbbá, olyan neves előadók hívták őket turnéra, mint a Filter, a Helmet, a Days Of The New, a Boston, a Kansas, az April Wine, Sebastian Bach, a The All American Rejects és Ace Frehley. A Riverfront Times olvasói egyenesen őket választották a 2012-es év 'Legjobb rockbandájának', a 'Tales of Descension' lemezt pedig az esztendő 'Legjobb rock-albumának'. Ettől eltekintve, a Divine Sorrow-t mégis lenyűgöző hang- és vizuális élményt nyújtó élő performanszaikról ismerik a legtöbben.

A Divine Sorrow kalandja 2014-ben ért következő fejezetéhez: ekkor jelent meg második albumuk, a 'Seven Deadly', amit szintén maximálisan pozitív kritikákkal illetett a sajtó és a rajongók. A szűntelen sikereket felbuzdulva, a csapat már 2016-ban nekilátott harmadik nagylemeze megírásának. A 'The Far Beneath' album két éven belül elkészült - várható 2018 őszén fogja kiadni a zenekar új partenere, a Rock Syndicate Records.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Bővebb infók a bandáról és koncertekről: www.facebook.com/divinesorrowband


Harmadik lemezén dolgozik a DIVINE SORROW
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás