Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PROPHETS OF THE APOCALYPSE - "dark thrash war-metal" Tennessee-ből


2018-08-17

A Prophets Of The Apocalypse egy új projekt, amit Pete Serro (ex-Strychnine, ex-Beyond Deranged) multi-instrumentalista / énekes hozott létre.

A "dark thrash war-metal" zenében utazó Prophets Of The Apocalypse egyetlen céllal jött létre: "támadást intézzen a hallgató érzékei ellen, és totális thrash-rombolást végezzen a színtéren". A veterán Pete Serro által irányított projekt "középkori háborúkat és csatákat idéz meg, durva és könyörtelenül pusztító hangzása révén".

A Prophets Of The Apocalypse vokál-témái alapvetően old-school thrash-alapokra épülnek; a hangszerelés pedig a blackened death metal stílusjegyeit idézi. Mindemellé dupla ritmus-szekció társul, "őrült dob-témák és veszett basszus-játék" formájában. Serro nyers gitár-művészete egyaránt technikás és végtelenül agresszív.

A Prophets Of The Apocalypse debütáló album stílszerűen 'War Metal' címmel került rögzítésre; mégpedig a Tennessee-beli Apocalypse Stúdióban. A 'War Metal' egy hét-számos EP, amit a következő mottóval hirdetnek: "Zárjátok le a gátakat és tartsatok ki, mert a szónikus támadás nem kíméli senkinek a területét sem"!

A 'War Metal' album borítója és dallistája így néz ki:

01. A Prelude To War
02. Battle Eyes
03. Storm The Gates
04. Bleed To Death
05. Breathe
06. Step Into Your Mind
07. Exit Eternity

Bővebb infók a projektről: www.warmetal.net


PROPHETS OF THE APOCALYPSE -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás