Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HELL'S GUARDIAN - bejelentette második nagylemezét az olasz melo-death banda; itt az új videoklip!


2018-08-18

Szeptember 14-én jelenik meg a Hell's Guardian második sorlemeze, az 'As Above, So Below', ami a 2014-es 'Follow Your Fate' album folytatása.

Az 'As Above, So Below' albumot a Media Factory Esine Stúdióban rögzítették, Fabrizio Romani hangmérnök közreműködésében. A keverést és a masztert Michele Guaitoli (Temperance, Kaledon) végezte el, az Udine-beli Groove Factory Stúdióban. Vendég-énekesként szerepel a lemezen Adrienne Cowan (Winds Of Plague, Light & Shade), Marco Pastorino (Temperance) és Ark Nattlig Ulv (Ulvedharr).

A banda közleménye itt olvasható: "3 évvel legutóbbi lemezünk [a 2015-ös 'Ex Adversis Resurgo' EP] kiadása után most büszkén jelenhetjük be, hogy egy újabb fordulóponthoz érkezett bandánk. Elhagytuk a fantasy-témákat; ehelyett inkább a való élet ügyeivel foglalkozunk - azokkal a problémákkal, melyekkel mindannyiónknak szembe kell néznie. Mindehhez olyan zenét párosítunk, ami a tipikus skandináv melo-death muzsikához áll a legközelebb - magyarul: feszes ritmusok és súlyos gitár-riffek alakítják a zenénket, ami ezúttal kevésbé epikus, de annál inkább grandiózusabb; köszönhetően a Samuele Faulisi által komponált nagyzenekari témáknak, és a klasszikus / modern hang-elemek váltakozásának. Nem is beszélve a fantasztikus vendég-énekesekről, akik velünk együtt dolgoztak a stúdióban, mindennemű kötöttségtől mentesen, spontán és természetes módon".

Az alább látható lemezborítót a neves művész, Gustavo Sazes (Amaranthe, Kamelot, Arch Enemy, Machine Head, stb.) tervezte és kivitelezte:

A tracklista:
01. Over The Line
02. Crystal Door
03. As Above, So Below
04. Blood Must Have Blood
05. Waiting... For Nothing
06. 90 Days
07. Lake Of Blood
08. Jester Smile
09. My Guide, My Hunger (feat. Marco Pastorino & Adrienne Cowan)
10. I Rise Up
11. Colorful Dreams (feat. Ark Nattlig Ulv)

Íme a 'Blood Must Have Blood' hivatalos klipje:

A Hell's Guardian Facebook-oldala itt érhető el.


HELL'S GUARDIAN - bejelentette második nagylemezét az olasz melo-death banda; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás