Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Második albumával jelentkezik a Mudvayne és Hellyeah tagok közreműködésében létrejött AUDIOTOPSY zenekar


2018-10-13

Greg Tribbett (Mudvayne, HellYeah) gitáros, Matt McDonough (Mudvayne) dobos, Billy Keeton (Skrape) énekes és Perry Stern basszer újjáegyesül!

Az amerikai, heavy / progresszív rockzenében utazó Audiotopsy együttes 'The Real Now' címmel jelenteti meg második nagylemezét, 2018. november 2-án, a Megaforce Records révén. A banda tagjai által producelt lemez mixere Dave Fortman (Evanescence, Slipknot, Mudvayne) volt. A 'The Real Now' megjelenik digitális formában, valamint különféle limitált, fizikális / deluxe változatokban.

A csapat tagjai szerint a 'The Real Now' "egy élet kalandját térképezi fel". Greg Tribbett gitáros elmondta: "Ez az album konkrétan az élettel foglalkozik - a függőségtől, a depresszión át, egészen a halálig. Az élet előreláthatatlan élmények és tapasztalatok összessége"...

Zenei tekintetben tempós, pörgős és fejrázós dalok, valamint dallamos és ritmikus himnuszok egyaránt felkerültek a 'The Real Now'-ra, ami "nosztalgikus elmélkedést idéz az ezredforduló alt-metal mozgalma felé, nem mellőzvén a kristálytiszta produkciót és a modern metal-lendületet". "Szívszaggató vokálok és fülbemászó gitár-riffek ragadják torkon a hallgatót már az első számtól kezdve".

A tracklista:
01. War
02. Hologram
03. Panic On The Airwaves
04. Fade Away
05. Hurt Down
06. What Am I?
07. If Only
08. A Death Benefit

Az első single-dalt / videoklipet szeptember 7-én tették közzé, 'What Am I?' címmel. Greg Tribbett elmondta: "A 'What Am I?' önmagad és az élet értelmének megtalálásáról szól. Az élet folyamatosan változik; sosem tudhatod, mi vár rád a következő sarkon. Zenei szempontból többféle riffre épül a dal - ezek egyszerű, de mégis nagyszerű témák. Aztán jön egy erős refrén... Gazdag a hangszerelés, de azért jut hely a vokál-dallamoknak is. Az egész lemezt átjárja a tipikus Audiotopsy-hangzás. Fasza kis atmoszférák határozzák meg a dalokat, de természetesen old-school metal-riffeknek sem vagyunk híján!".

Lentebb meghallgatható a 'War' című szám is. "Ez a dal a túléléssel való küzdelemről szól. Ebben a mai világban kemény dolgok történnek - legyen szó rákról, függőségről, munkáról, vagy magáról az életről... minden nap háború. Küzdelem. Az a fontos, hogy bízz önmagadban".

Alább elérhető az első album-előzetes is:

Az Audiotopsy debütáló album 2015 októberében jelent meg, 'Natural Causes' címmel - erről bővebben itt írtunk.


Második albumával jelentkezik a Mudvayne és Hellyeah tagok közreműködésében létrejött AUDIOTOPSY zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás