Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

RUNNING WILD - KISS-feldolgozás is helyet kapott a decemberben megjelenő 'Crossing the Blades' EP-n


2019-11-22

A legendás német Running Wild zenekar három évvel legutóbbi nagylemeze, a 'Rapid Foray' megjelenése után tér vissza új anyaggal.

Az elmúlt három év alatt rengeteg víz lefolyt a metalzene öbleiben; a Running Wild rajongói pedig érhetően epekednek az új dalok után. Hogy a banda megkönnyítse a várakozást, és ne kelljen a fanoknak 2020 nyaráig várniuk (ekkor jelenik meg ugyanis az új nagylemez), Rock N' Rolf előállt egy mesteri tervvel: december 6-án - Szent Miklós napján - a csapat egy különleges ajándékkal jutalmazza meg a kitartó és hűséges támogatókat! Egy 'Crossing the Blades' című EP-ről van szó, melyre négy vadonatúj felvétel került fel - köztük egy izgalmas KISS-feldolgozás, a 'Strutter'.

- A mini-album nyitó-tétele, a címadó dal különlegessége, hogy ez a soron következő nagylemez első hivatalos felvezető nótája, de ugyanakkor egyedinek számít jelen formájában is. Kasparek ennek kapcsán elmondta: "A dal ezen változata kizárólag a 'Crossing the Blades' EP-n kap helyet. A teljes albumon egy másik verzió fog szerepelni, némi változtatásokkal, finomhangolásokkal megfűszerezve".
- Az EP második dala, a
'Stargazed' ismerős lehet azok számára, akik ellátogattak tavaly a Wacken fesztiválra; lévén a Running Wild ezt a számot exkluzíve erre a fellépésre szánta.
- A harmadik felvétel a fentebb említett KISS-feldolgozás, a '
Strutter', mellyel Rolf első példaképei előtt tiszteleg - természetesen a Running Wild egyedi stílus-előadásában.
- Végül, de nem utolsó sorban egy
'Ride On The Wild Side' tétel is helyet kapott az albumon. E dal magas színvonala és intenzív mivolta okán majdnem felkerült a nagylemezre, de végül ez is csak ezen az EP-n szerepel.

A 'Crossing the Blades' az SPV/Steamhammer kiadó jóvoltából jelenik meg 2019. december 6-án, EP-CD, 12 hüvelykes bakelit, digitális és stream, valamint különféle merch-termékek formájában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Íme az EP címadó dalának hivatalos szöveges videója és a 'Ride On The Wild Side' audiója:

A Running Wild zenekar a tavalyi évben a Noise Records-szal állt össze egy exkluzív, nyolc-lemezes box-szett kiadása erejéig. A 'Pieces of Eight - The Singles, Live & Rare: 1984 - 1994' című kollekció 2018. szeptember 28-án látott napvilágot. A limitált, deluxe kiadványban megtalálhatók a banda Noise Records-os kislemezei; a 'The First Years of Piracy' című válogatás-lemez újrarögzített változata; valamint a debütáló koncertlemez ('Ready For Boarding' kibővített, dupla LP-s verziója (melynek kettes számú lemezén egy mindeddig audió formájában meg nem jelent koncert felvétele szerepel, 1989-ből). A box-szettben foglalt CD-k és EP-k mindegyike hosszú ideje ki van vonva a hivatalos kereskedelmi forgalomból.

A kiadvány továbbá tartalmaz egy 90x60cm-es, dupla oldalú posztert (ami a klasszikus felállás fotója szerepel), valamint néhány speciális pénzérmét, rajta a 'Piece of Eight' exkluzív logójával.

A 'Pieces of Eight' című kiadvány megrendelhető közvetlenül a Running Wild honlapjáról. Az első néhány példányt maga a frontember, Rock N' Rolf dedikálta.

Íme a kedvcsináló videók:


RUNNING WILD - KISS-feldolgozás is helyet kapott a decemberben megjelenő 'Crossing the Blades' EP-n
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás