Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kedvcsináló és dal-premier a THE CLAY PEOPLE új albumához


2018-09-07

A The Clay People nevezetű indusztriális metalbanda 'Demon Hero and Other Extraordinary Phantasmagoric Anomalies & Fables' címmel adja ki következő albumát.

A kritikusok által magasan elismert The Clay People együttes új lemeze néhány hónappal azután jelenik meg, hogy az alapító / énekes Dan Neet-ről kiderült, súlyos függőségben szenved. A banda - aminek tagja Brian McGarvey gitáros és Dan Dinsmore dobos is - közleménye szerint az új album “kreativitásának csúcsán éri a zenekart. Egy néhol erőtlen, néhol katartikus, de összességében szilárd egységet kovácsoló munka-folyamaton" vannak túl, melynek során Neet-et többször is mentők vitték el; de végül mindig visszatért, hogy "megújult erővel fókuszálhasson erre az intenzív kreációra”.

A 'Demon Hero and Other Extraordinary Phantasmagoric Anomalies & Fables' album szeptember 28-án jelenik meg, CD-n, bakeliten és digitális formában. A frontember szerint a banda ezen a lemezen "igyekszik megtalálni balanszot a The Chemical Brothers-féle elektronikus zene és a Tool-féle rockzene sötét hangulata között".

Íme az album tracklistája, valamint az 'Illuminatus' című szám szöveges videója:

01. Utopian Lie
02. BloodLetter
03. NOW
04. Illuminatus
05. genRX
06. Own Worst Enemy
07. HeX Machine
08. Strange Day
09. Palegod
10. Colossus
11. Firestarter

Az előrendeléseket a banda honlapján lehet leadni. Íme a hivatalos album-előzetes:


Kedvcsináló és dal-premier a THE CLAY PEOPLE új albumához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás