Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Stúdióba vonult a BENIGHTED zenekar


2019-09-24

Európa egyik vezető death metal / grind bandája, az ex-Dishumanized egyes tagjai által 1998-ban alapított Benighted újalbumon dolgozik.

A Benighted soron következő nagylemeze, az 'Obscene Repressed' 2020 folyamán fog megjelenni, a Season Of Mist kiadó jóvoltából.

Az új album munkálatai Kevin Paradis dobos témáinak rögzítésével vette kezdetét a németországi Kohlekeller Stúdióban (Powerwolf, Aborted, Cremator). Az 'Obscene Repressed' - ami egy koncepcionális album, mely "egy skizofrén fiatalember történetét meséli el" - a banda "legintenzívebb lemezének" ígérkezik.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új lemez kapcsán...

Korábbi hí, hogy 'Dogs Always Bite Harder Than Their Master' címmel adta ki "ünnepi" EP-jét a Benighted, 2018. október 12-én, a Season Of Mist jóvoltából. A lemezre három új dal, valamint néhány koncertfelvétel és egy feldolgozás került fel.

A tracklista:
01. Teeth And Hatred
02. Martyr
03. Dogs Always Bite Harder Than Their Master
04. Slaughter Of The Soul (At The Gates feldolgozás)
05. Reptilian (Live in Lyon 2018)
06. Cum With Disgust (Live in Lyon ft. Arno / Black Bomb A)
07. Spit (Live in Lyon 2018 ft. Niklas / Shining)
08. Necrobreed (Live in Lyon 2018)
09. Unborn Infected Children (Live in Lyon 2018 ft. Sven / Aborted)
10. Foetus (Live in Lyon 2018 ft. Ben / Unfathomable Ruination)

Az EP első ízelítőjeként a 'Martyr' című számot osztotta meg a banda. Ennek kapcsán Julien Truchan énekes elmondta: "Izgatottan mutatjuk be a 'Dogs Always Bite Harder Than Their Master' című EP-nk első ízelítőjét - ezzel kívánjuk megünnepelni bandánk 20. születésnapját! Ez az EP - aminek borítóját Gary Ronaldson (Bite Radius Design) készítette - a Kohlekeller Stúdióban született meg, Kohle mester közreműködésében... rajta sok meglepetéssel. Új dalok, egy feldolgozás és néhány koncertfelvétel szerepel szerepel a lemezen - ez utóbbiakat májusban rögzítettük, 20. évfordulós, lyoni bulink alkalmával. Most pedig bemutatjuk nektek az önpusztító őrület első véres darabját! Élvezzétek a 'Martyr'-t!".

Néhány nappal a megjelenés előtt közzétették a teljes albumot:

A Benighted teljes turné-beosztását a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.

A Benighted mindeddig 8 nagylemezt adott ki - mindegyiket meglehetősen nagy siker övezte európai death metal-körökben. Legutóbbi stúdiólemezük, a 'Necrobreed' 2017 februárjában látott napvilágot.


Stúdióba vonult a BENIGHTED zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás