Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Nyilvánosságra hozták a WE CAME AS ROMANS énekese, Kyle Pavone halálának okát


2018-08-31

Néhány napja tragikus hirtelenséggel elhunyt a michigani We Came As Romans együttes énekese, Kyle Pavone. A hírt a zenekar hivatalos Twitter-oldalán tudatták szombaton.

"A mai napon egy újabb nagyságát vesztette el a zeneipar. Kyle Pavone halála tragikus hirtelenséggel következett be, mind saját részről, mind a bandatagok számára. Mindenkit lesújtott e borzalmas hír. Hiányozni fog nekünk Kyle mosolya, őszintesége, odaadása és hatalmas zenei tehetsége. Néhány napon belül közzéteszük a jótékonysággal kapcsolatos részleteket, de addig is köszönjük mindenkinek a virágokat. A család és a banda egyúttal köszönetet mond minden rajongónak és a zene-közösségnek, amiért támaszt nyújtanak ezekben a nezéh időkben".

A 28 éves Pavone halálának pontos körülményeit nem hozták nyilvánosságra. Az énekest augusztus 19-én szállították kórházba, ahol közel egy hétig küzdöttek az életéért. Mint most kiderült, a zenész "függőség áldozata" lett; halálának "véletlenszerű drog-túladagolás" okozta. Az ezzel kapcsolatos közlemény itt olvasható.

 

A We Came As Romans a világ egyik legnépszerűbb metalcore bandája. Mindeddig öt nagylemezt adtak ki - ezek mindegyik a 200-as Billboard-lista első 25. helyezettje között szerepelt. A csapat intenzíven turnézik - öt kontinensen léptek fel, több mint 40 országban. Aktuális stúdióalbumuk, a 'Cold Like War' 2017-ben jelent meg. A tiszta ének mellett a billentyűs, zongorás témákért is felelős Kyle Pavone 2008-ban csatlakozott a michigani zenekarhoz.

A We Came As Romans 2018 szeptemberében a Bullet For My Valentine társaságában turnézott volna, de így nem tudni, mi lesz a körút sorsa.

A zenekar létrehozott egy alapítványt - The Kyle Pavone Foundation néven - a függőségben szenvedők segítése érdekében.

Október elején nyilvános megemlékezést tartanak Pavone barátai és rajongói számára, a detroiti Fillmore klubban.


Nyilvánosságra hozták a WE CAME AS ROMANS énekese, Kyle Pavone halálának okát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás