Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MEPHORASH - új klip a svéd black metalistáktól: 'Sanguinem'


2019-03-05

A svédországi Uppsalából származó Mephorash bejelentette negyedik nagylemezét.

A Mephorash az alábbi hírekkel szolgált: "Eljött a nap; itt az idő! Ezen a napon ünnepeljük a Mephorash fennállásának nyolcadik évfordulóját, amit nem is tehetnénk méltóbb módon, mint hogy bejelentjük új albumunk címét, és bemutatjuk a borítót. Negyedik nagylemezünk 'Shem Ha Mephorash' címmel jelenik meg, rajta nyolc új dallal, több mint 70 percben. Egy spirituális testi és lelki kalandra vagytok hivatalosak; egy igazi művészi csodát élhettek át!".

A Mephorash felállását a Malign és az Ofermod egykori és jelenlegi tagjai alkotják. A zenekar hangzása a svéd black metal-színtér mélyén gyökeredzik; azon a szcénán, ahonnan annak idején elindult a nevezetet ortodox black metal-mozgalom. Új, 'Shem Ha Mephorash' című albumukkal azonban elkülönítik magukat a műfaj sztenderdjei alkotta körtől; lévén egy masszív, 74 perces, nyolc-számos ópuszt alkottak meg. Az új dalokat egy grandiózus vízió köré építették fel: egy ezoterikus utazásról van szó, ami a Shem Ha Mephorash-rendszert járja körül.

A 'Shem Ha Mephorash' 2019. április 18-án jelenik meg, a Shadow Records és a Regain Records kiadók közreműküdésében, 12 hüvelykes gatefold LP és digipak CD-n, az alább látható, José Gabriel Alegria Sabogal által tervezett borítóval.

A tracklista:
01. King of Kings, Lord of Lords
02. Chant of Golgotha
03. Epitome I, Bottomless Infinite
04. Sanguinem
05. Epitome II, The Amrita of Vile Shapes
06. Relics of Elohim
07. 777 Third Woe
08. Shem Ha Mephorash

Első ízelítőként a '777: Third Woe' című single-dalt mutatták be; később pedig megjelent a 'King Of Kings, Lord Of Lords' című szám is (aminek videóját Carl Eek Torgersen készítette), valamint a 'Sanguinem' kisfilmje. Íme a premierek:

Bővebb infók a bandáról: www.mephorash.com


MEPHORASH - új klip a svéd black metalistáktól: 'Sanguinem'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás