Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Goat of Iniquity' címmel új albumot ad ki a VALDUR - hallgasd meg az új számot!


2018-10-02

A Kelet-Sierra-beli black / death metal alakulat új lemeze október 19-én jelenik meg, a Bloody Mountain Records révén.

A banda közleménye az új album kapcsán, így szól: "'Valdur - Goat of Iniquity': egy újabb dal-kollekció, tele végtelen extrémitásokkal, valamint primitív és fojtogató atmoszférákkal. Ez nem az előző lemezünk folytatása; annál inkább visszalépés egy jóval erőszakosabb struktúra és hangzás felé - mint egy death metal-kazetta 1988-ból. A 'Goat of Iniquity' felvételei saját magunk intéztük a Bloody Mountain Bunkerben, ahol nem történhet semmi csalás, semmi modern technológiai átvágás. Könyörtelen underground metalzene ez, élőben a stúdióból. Nem ajánlott a trend-barát füleknek! A Valdur részéről a 'Goat of Iniquity' egy újabb lépés a sértetlenség sötét mélysége felé".

A 'Goat of Iniquity' megjelenik digipak CD-n, digitális változatban, valamint exkluzív póló-minták formájában, 2018. október 19-én. Íme a FarronLoathing által tervezett borító és a dallista:

01. Divine Halls Of Obscurity Pt. I
02. Goat Of Iniquity / Devouring The Whore Of Darkness
03. Divine Halls Of Obscurity Pt. II
04. Spiritual Exhaust (The Beyond)
05. Inhale The Floodgates Open
06. (Iniquitous)

A lemez hanganyagának keverését Matthew végezte el, a Canyon Lodge Stúdióban. A maszterizálást Dan Klein látta el, a Chicago-beli Iron Hand Audio Stúdióban.

Íme a 'Divine Halls Of Obscurity, Pt. 1' és a 'Divine Halls Of Obscurity: Part II' című tételek videója, valamint a hivatalos album-előzetes:

A Valdur előző albuma 2017 decemberében látott napvilágot, 'Divine Cessation' címmel - erről itt írtunk.


'Goat of Iniquity' címmel új albumot ad ki a VALDUR - hallgasd meg az új számot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás