Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Swarm' címmel új mini-lemezt rögzített a GODLESS - itt az új szám, a 'From Beyond'!


2018-08-28

A három évvel ezelőtt alakult, indiai death-thrash banda október 27-én jelenteti meg új EP-jét, ami a 'Swarm' címet viseli.

Nem sokkal azután, hogy a Godless nemzetközi szinten is bemutatkozott élőben (méghozzá a világhírű Wacken Open Air fesztiválon), az indiai csapat bejelentette új EP-jét, amit 'Swarm' címmel láttak el.

Az új mini-albumra öt dal került fel, a "könyörtelenül büntető hangzású deathrash műfaj" jegyében. Dalszövegi témáját tekintve a 'Swarm' "zombivá válásról, kozmikus horror-sztorikról, a holtak újjáéledéséről, okkultizmusról és vallásról" szól.

A banda közleménye így hangzik: “A ‘Swarm’ kétségkívül keményebb, gyorsabb, agresszívabb és morbidabb, mint a korábbi EP-nk, a ‘Centuries of Decadence’. Nem véletlen, hiszen ezúttal gondosan odafigyeltünk minden egyes apró részletre!”.

Az új lemezen vendégként szerepel az Obscura egykori gitárosa, Tom “Fountainhead” Geldschlager (aki az 'Empty Graves' dalban szólózik). Az album hanganyagát egyébként a híres lengyel Hertz Stúdióban (Vader, Decapitated, Behemoth) vették fel. A 'Swarm' október 27.-i, digitális megjelenéséért a Bandcamp és az indiai Instamojo felel.

A tracklista:
01. Exordium
02. Infected by the Black
03. From Beyond
04. Deathcult
05. Empty Graves

Lentebb meghallgatható a 'From Beyond' című szám, amit így kommentált a banda: “A ‘From Beyond’ kozmikus szörnyekről szól, és egy túlvilági, űrbéli dimenzióban játszódik - mindez pedig óriási fenyegetés az emberiségre nézve. Az EP borítóját Khaos Diktator készítette - a mű remekül passzol a dal morbid atmoszférájához”.

A Godless felállása így néz ki:

Kaushal LS – ének
Abbas Razvi – basszusgitár
Ravi Nidamarthy – gitár
Aniketh Yadav – dobok

A banda előző EP-je, a 'Centuries of Decadence' 2016 májusában jelent meg, a Transcending Obscurity kiadó jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


'Swarm' címmel új mini-lemezt rögzített a GODLESS - itt az új szám, a 'From Beyond'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás