Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MASTERS OF CEREMONY - új projektben tűnt fel a neves zenész-producer, Sascha Paeth


2019-01-30

A Frontiers kiadó kötött szerződést a Masters Of Ceremony projekttel, amit nem más, mint a német metal-színtér egyik legtehetségesebb zenésze / dalszerzője / producere, Sascha Paeth alapított.

Sascha Paeth egy felbecsülhetetlen készségekkel rendelkező producer / hangmérnök / zenész / zeneszerző. A wolfsburgi születésű multi-tálentum számos neves metalbanda klasszikus albumának volt producere - ilyen például az Avantasia, a Kamelot, a Rhapsody és az Epica. 1988 óta több mint 200 lemezen szerepelt producer és / vagy hangmérnökként - nem túlzás tehát azt állítani, hogy hatalmas szerepe volt a jellegzetes, európai melodic / power metal-hangzás ma ismert formájának kialakításában. Paeth most egy újabb kihívást vállalt el: művészi kalandjának következő állomása egy vadonatúj, saját alapítású projekt, a Sascha Paeth’s Masters Of Ceremony.

Végre van egy olyan metal-projekt, amibe önszántamból fektethetem bele minden energiámat! A Masters Of Ceremony minden eddigi tapasztalatom összessége; és egyfajta megújulása mindannak, amit a múltban műveltem” - nyilatkozta Sascha.

15 éves tinédzserként Paeth-et leginkább a blues-zene, valamint a Van Halen / Accept-féle hard rock muzsika érdekelte; de nem sokkal később csatlakozott egy metalbandához, a Heaven’s Gate-hez. A fiatal zenész itt új stílusokat, új hangzásokat fedezett fel. Ez egy hosszú zeneipari utazás kezdete volt; egy olyan utazásé, ami közel sem ért még véget!

Beletelt néhány ambíciózus évbe, hosszas beszélgetésekbe és ötletegetésekbe, mire összejött a kollaboráció a Frontiers kiadóval” - mondta Sascha. “Ez lesz az első saját metal-albumom, és már alig várom, hogy megosszam veletek a stúdiós munkálatok részleteit, rejtelmeit, illetve a résztvevő zenész és közreműködők kilétét.

Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig is alább megtekinthető egy videó, amiben Sascha nyilatkozik a részletek kapcsán:


MASTERS OF CEREMONY - új projektben tűnt fel a neves zenész-producer, Sascha Paeth
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás