Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Antidote' címen új dalt és videoklipet osztott meg a RED FANG (premier)


2019-06-13

A portlandi Red Fang zenekar kiadott egy okostelefonos játék-alkalmazást, ami a Red Fang: Headbang! címet viseli. Ennek betétdalaként jelent most meg az 'Antidote' dal.

A Red Fang digitális single-ként is kiadta az új dalt. A hozzá tartozó videoklipet Ansel Wallenfang rendezte és a Wieden+Kennedy csapat producelte.

"Azok, akik szarok videójátékokban, még mindig meghallgathatják új, 'Antidote' című dalunkat, ami garantáltan mérhetetlen szórakozást nyújt majd! A dal letölthető jóöreg digitális single formájában. Ha pedig készen álltok a kihívásra, vegyétek elő az okostelefonokat, és érjetek el minél magasabb pontszámot!" - közölte a Red Fang.

A Red Fang zenekar nemrég feldolgozta és megfilmesítette a Gary Numan's Tubeway Army 1978-as klasszikusát, a 'Listen To The Sirens' slágert. A feldolgozáshoz készített videoklipet Ray Gordon rendezte. Eltérően a Red Fang megszokott stílusától, ebben a kisfilmben a banda tagjait láthatjuk, saját, portlandi próbatermükben.

A csapat a következőket nyilatkozta a feldolgozás és a videó kapcsán: "Hosszú ideje nagy rajongói vaguynk a Tubeway Army-nak. Nagyon örültünk, hogy feldolgozhattuk tőlük egy számot, Adam Pike hangmérnök közreműködésében; és ehhez még videoklipet is forgathattunk, Ray Gordon segítségével! Reméljük, mindenkit épp annyira ráz majd ki a hideg, mint minket, amikor először meghallottuk a 'Listen To The Sirens'-t!".

A Red Fang 2015-ben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját; 2016-ban pedig kiadta a 2013-as 'Whales & Leeches' album folytatását. Az újabb nagylemez - amit a világhírű Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, Sepultura) producelt és a hasonlóan nagynevű Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool, Kyuss, Melvins) kevert - 'Only Ghosts' címmel jelent meg, 2016. október 14-én. Erről bővebben itt írtunk.


'Antidote' címen új dalt és videoklipet osztott meg a RED FANG (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás