Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Gary Numan-klasszikust dolgozott fel a RED FANG (premier)


2018-08-29

A portlandi Red Fang zenekar feldolgozta és megfilmesítette a Gary Numan's Tubeway Army 1978-as klasszikusát, a 'Listen To The Sirens' slágert.

A feldolgozáshoz készített videokliept Ray Gordon rendezte. Eltérően a Red Fang megszokott stílusától, ebben a kisfilmben a banda tagjait láthatjuk, saját, portlandi próbatermükben.

A csapat a következőket nyilatkozta a feldolgozás és a videó kapcsán: "Hosszú ideje nagy rajongói vaguynk a Tubeway Army-nak. Nagyon örültünk, hogy feldolgozhattuk tőlük egy számot, Adam Pike hangmérnök közreműködésében; és ehhez még videoklipet is forgathattunk, Ray Gordon segítségével! Reméljük, mindenkit épp annyira ráz majd ki a hideg, mint minket, amikor először meghallottuk a 'Listen To The Sirens'-t!".

A Red Fang 2015-ben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját; 2016-ban pedig kiadta a 2013-as 'Whales & Leeches' album folytatását. Az újabb nagylemez - amit a világhírű Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, Sepultura) producelt és a hasonlóan nagynevű Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool, Kyuss, Melvins) kevert - 'Only Ghosts' címmel jelent meg, 2016. október 14-én. Erről bővebben itt írtunk.

A Red Fang tavaly Európában és Amerikában is aktívan turnézott (felléptek például a hazai Fishing On Orfű rendezvényen is). Idén szeptemberben újabb észak-amerikai turnéra indul a banda, a Monolord, a Big Business és a Dead Now zenekarok társaságában. A csapat az évet továbbá egy, Thunderpussy-val és R.I.P.-vel, portlandi dupla-koncerttel zárja. A teljes jövőbeni turné-beosztás itt érhető el.


Gary Numan-klasszikust dolgozott fel a RED FANG (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás