Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új videoklip az egykori és jelenlegi Iced Earth / Jag Panzer / Cage-énekesek alkotta THE THREE TREMORS zenekartól: 'Sonic Suicide'


2020-01-10

A The Three Tremors - amit Tim "Ripper" Owens, Harry “The Tyrant” Conklin és Sean “The Hell Destroyer” Peck alkot - egy éve kiadta debütáló albumát, most pedig bemutatta új videoklipjét.

"Háromszor hangosabb, mint egy hangrobbanás; három ujj a végzet kezén!” - így jellemzik a The Three Tremors együttest, amit három legendás énekes alkot - név szerint: Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth, stb; Harry “The Tyrant” Conklin (Jag Panzer); Sean “The Hell Destroyer” Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann). Elég csak elolvasni ezt az illusztris all-star felállást, kétség nem fér hozzá, hogy egy epikus hang-orkánnal van dolgunk. 2019. január 18-án a világ minden metalistája feltölthette magát erővel; a The Three Tremors ugyanis ekkor adta ki bemutatkozó nagylemezét!

Sean bandája, a Cage annak idején a Judas Priest előzenekara volt, a Jugulator turné San Diego-i állomásán - ott találkoztam vele először” - emlékszik vissza Ripper. “Nemrég felkeresett engem, hogy lenne-e kedvem újragondolni a régi ötleteket, és összehozni egy közös lemezt; majd ezt a projektet banává alakítani, és turné-képessé tenni... nekem pedig egyértelműen bejött ez az ötlet. Közös lemezünk iszonyatosan ütős lett; és szerintem a rajongók megérdemlik, hogy egy ilyen projekt létezzen és aktívan működjön. Két dalt egyébként már elő is adtunk előben, amikor San Diego-ban voltunk videoklipet forgatni. Fantasztikus élmény volt!”.

Nagyjából 5 évvel ezelőtt történt: épp kempingezni voltam, és egyszer  csak eszembe jutott a Three Tremors... arra gondoltam, milyen szégyen, hogy sosem tudtuk összehozni ezt a projektet” - nyilatkozott Sean. “Aztán tovább gondoltam a dolgot, és azon törpengtem, hogyan szólna ennek a városi legenda-számba menő együttesnek a zenéje 2018-ban; kikkel dolgoznék; mik lennének a célok... Tim és Harry a lehetséges bandatársak listájának első helyein szerepeltek. Rögtön fel is kerestem Tim-et, aki beleegyezett; majd később Harry is elvállalta, hogy velünk indul kalandra. Hosszú időbe tellett, mire összehoztuk a projektet, elkészítettük a megfelelő nótákat, és megszerveztünk mindent; de a végeredmény felülmúlja a legvadabb elképzeléseimet is. Szerintem a rajongók totálisan belebolondulnak majd ebbe a lemezbe; élőben pedig felfoghatatlanul epikus élményben lesz részük!".

Sean és én egy németországi buli ismerkedtünk meg; ott, ahol mind a ketten ugyanazon a fesztivál léptünk színpadra. Ekkor vetette fel nekem a Three Tremors album ötletét, és kérdezte meg, akarok-e részese lenni a dolognak” - nyilatkozta Harry. “Elmesélte nekem a koncepciót, sé azt is, miképpen akarja megvalósítani az elképzeléseit. Ezután rögtön rávágtam: 'Igen, benne vagyok.' Aztán később elküldte nekem a dalokat, amiket fel kellett énekelnem - akkor már tökéletesen biztos voltam benne, hogy ez egy rendkívül intenzív erőteljes projekt lesz. Miután pedig meghallottam a véglegesre kevert számokat - amikben mindhárman éneklünk - padlót fogtam; el sem hittem, hogy ilyen remek dolgot műveltünk közösen. A heavy metal műfaj rajongóinak ez egy kötelező darab!”.

A 'The Three Tremors' album egy heavy metal-himnuszokban gazdag lemez, amin a három énekes mellett Dave Conan Garcia és Casey Trask gitárosok játszanak. A felállást Alex Pickard basszusgitáros és Sean Elg dobos teszi teljessé. Az alább látható lemezborítót a híres Marc Sasso (Dio, Halford, Adrenaline Mob, Death Dealer) készítette - a képen egy "apokaliptikus csata látható, néhány démoni hiper-farkas és a Three Tremors tagjai között, akik egy ördögi erők által elhomályosított, túlvilági földre tévednek, ahol csak fegyverek és a heavy metal dicsősége révén maradhatnak életben". A 'The Three Tremors' albumra 12 dal került fel - ezek koncepcionális témáját maga Sean "The Hell Destroyer" Peck írta.

Készüljetek fel a valahavolt legizgalmasabb heavy metal-lemezre!

A tracklista:
01. Invaders From The Sky
02. Bullets For The Damned
03. When The Last Scream Fades
04. Wrath Of Asgard
05. The Cause
06. King Of The Monsters
07. The Pit Shows No Mercy
08. Sonic Suicide
09. Fly Or Die
10. Lust Of The Blade
11. Speed To Burn
12. The Three Tremors (bónusz track)

Az első single-dal, az 'Invaders From The Sky' szöveges videó formájában látott napvilágot.
Owens így szólt: "Ebben a dalban sokminden történik
. Három énekes biztosítja a hallgatóknak az old- és a new-school ötvözetét; méghozzá mérhetetlen ütőerővel! Az az igazság, hogy ilyesmit fogtok hallani az egész CD-n!".
Conklin elmondta: "
Azt kell, hogy mondjam, ez a lemez thrash-esebb dalainak egyike. Igazán kaotikus feelingje van, amit nagyon imádok! Szerintem ezzel a számmal fogjuk nyitni a koncert-szetteket; mert élőben is őrületesen szól".
Peck hozzátette: "
Potenciális videoklipes dalokat kiválasztani, egyszerűen lehetetlen feladat volt, mivel mind a 12 szám olyan erő, hogy akárhányszor végighallgatom a lemezt, mindig új kedvencet találok magamnak. Aztán mégis az 'Invaders From The Sky' mellett döntöttünk, mert úgy gondoltuk, hogy az idegen-megszállás jelenetei ehhez a nótához passzolnak a leginkább. Emeljük kalapunkat a GHD munkatársai előtt, akik fantasztikus munkát végeztek. A végeredmény pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltük. Miután az album néhány hét múlva megjelenik, mindenki rájön, milyen nehéz kiválasztani egyetlen single-dalt... Egyébként is, mindenkinek más az ízlése...".

Később megjelent a 'When The Last Scream Fades' című szám szöveges klipje is, a megjelenést követően pedig bemutatták a 'The Wrath Of Asgard' és a 'Fly Or Die' hivatalos videóját:

Alább elérhető a 'Bullets For The Damned' hivatalos videója is:

2020 januárjában közzétették a 'Sonic Suicide' kisfilmjét is melynek felvételeit a 2019-es USA-turné során készítették:

Lentebb megtekinthető két hivatalos album-előzetes. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A The Three Tremors következő turnéja 2020 januárjáa és áprilisa között fog lezajlani az USA-ban.

A teljes beosztás és bővebb infók itt érhetők el.


Új videoklip az egykori és jelenlegi Iced Earth / Jag Panzer / Cage-énekesek alkotta THE THREE TREMORS zenekartól: 'Sonic Suicide'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás