Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Újabb instrumentális szólóalbumot rögzített Andy James - itt az 'Asylum' videoklipje!


2018-08-29

Andy James, napjaink egyik legtehetségesebb metal-gitárosa egy újabb instrumentális szólóalbumon fitogtatja tudását. Az 'Arrival' október 19-én jelenik meg, az Urban Yeti Records jóvoltából.

James - akire saját bevallása szerint a legnagyobb hatással Andy Timmons és Paul Gilbert volt - új albuma, az 'Arrival' a 2017-es 'Exodus' folytatásaként lát napvilágot, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Enter Through Fire
02. As I Fall
03. Equinox
04. Asylum
05. Afterlife
06. A Plan For Us All
07. Obsession
08. Shattered And Broken
09. Stay
10. Droneoid

Az új lemezről elsőként az 'Asylum' című single jelent meg, hivatalos videoklip formájában. Ennek kapcsán James így nyilatkozott: "Lévén a szám címe 'Asylum' [magyarul: 'elmegyógyintézet'], egy olyan videót forgattunk, amiben a megőrülés, majd a tortúra alól való felszabadulás folyamatát mutatjuk be. Mindez - érzésem szerint - remekül tükrözi a jelenlegi társadalmunk állapotát... Őrültnek állítanak be téged, mert a normákon kívül éled az életed. Ugyanez a helyzet a zeneiparban is... ezért szerettem volna ezt az állapotot leképezni a dalban és a videoklipben. Egyébként a kisfilm némi magyarázatot ad a lemezborító disztópikus / modern vibrálására is".

"Eltérően a többi daltól, ez a nóta egy fogós, szirénaszerű intróval indul - ezzel azonnal magára vonja a hallgatók figyelmét; de vizuális szempontból is jól jön ez a bevezető. Kemény, energikus és dallamos ez a nóta, de persze a shred-témák sem maradnak el; lévén dalszerzői stílusomnak ezek a védjegyei".

Az 'Arrival' albumot itt lehet előrendelni különféle változatban.


Újabb instrumentális szólóalbumot rögzített Andy James - itt az 'Asylum' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás