Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast kiadóval kötött lemezszerződést a SEPTICFLESH - Mexikóvárosban forgat DVD-t a banda


2018-09-10

A görög extrém / szimfónikus metalisták világraszóló lemezszerződést kötött az egyik legnevesebb metal-kiadóval, a Nuclear Blast céggel.

A SepticFlesh egyedi, szimfónikus, avant-gárd elemekkel és atmoszférákkal megspékelt extrém metal zenéje több százezernyi rajongót csábított magához a '90-es években. A fejlődés nem állt meg az új évezredben sem; lévén a banda olyan modernkori klasszikusokat dobott piacra, mint a 'Sumerian Daemons' (2002), a 'Communion' (2008), a 'The Great Mass' (2011), a 'Titan' (2014) és a legutóbbi, 'Codex Omega' (2017) című nagylemez, ami a többihez hasonlóan azt bizonyítja, hogy a banda kreativitása nem ismer határokat.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik vezető kiadója, a Nuclear Blast Records igazolt le minket" - nyilatkozta a banda az új szerződés kapcsán. "A SepticFlesh mindig is egy keményen dolgozó, jövőbe tekintő banda volt, de ugyanakkor igyekeztünk meghagyni stílusunk tradícionális elemeit, és azokat ötvözni modern dark-feelinggel. Egy olyan partnerre volt szükségünk, aki teljes mértékig tisztában van ezzel; most pedig örömmel jelenthetjük be, hogy megtaláltuk őket, a Nuclear Blast személyében. Arról is hírt kell adnunk, hogy legutóbbi albumunk, a 'Codex Omega' továbbra is felkapott és kelendő; ezért a közeljövőben sem állunk le a turnézással és a Föld leigázásával!".

A SepticFlesh 2019 folyamán adja ki első, Nuclear Blast által gondozott albumát. Erről bővebb infók hamarosan...

Másik friss hír, hogy a csapat 2019. február 2-án exkluzív koncertet ad Mexikóvárosban, a Metropolitan Színházban, ahol egy komplett nagyzenekarral kiegészülve állnak színpadra. Ezt a különleges koncertet egy jövőbeni DVD-n láthatjuk majd viszont.

 

A SepticFlesh jelenlegi felállása így néz ki:

Seth - brutál vokál, basszusgitár
Christos Antoniou - gitár, nagyzenekari hangszerelés
Sotiris V. - gitár, tiszta vokál
Kerim "Krimh" Lechner - dobok

A banda aktuális, 'Codex Omega' című albuma egy évvel ezelőtt, 2017. szeptember elsején jelent meg, Észak-Amerikában a Prosthetic, a világ többi táján pedig a Season Of Mist kiadó jóvoltából.


A Nuclear Blast kiadóval kötött lemezszerződést a SEPTICFLESH - Mexikóvárosban forgat DVD-t a banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás