Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TORCHIA - itt a finn MDM banda új videoklipje, a 'Light My Path'!


2018-08-29

A finn melodic death metalista Torchia zenekar 'Of Curses and Grief' címmel jelentette meg első teljes értékű albumát, 2017 októberében. Erről jelent most meg egy új klip.

A Torchia története 2011-re nyúlik vissza - ekkor adta első koncertjét a banda. Debütáló demójuk, a 'One' 2013-ban jelent meg; ezt követően pedig már rendszeresen színpadra álltak, miközben folyamatosan formálták saját zenei stílusukat és imázsukat. 2015-ben megjelent az első hivatalos kiadvány, egy EP, amit 'Ending Beginning' címmel láttak el. Ekkor már új énekes szerepelt a bandában; így sikerült minden addiginál egyedibb megszólalást produkálni.

A Torchia a 2016-os évben tette meg első igazán nagy lépéseit a hírnév felé. Immáron külföldön is turnézhattak, és egy új dobos is beszállt a csapatba. Végül ez a felállás vonult stúdióba, hogy felvegye első teljes értékű albumát, amit egy legendás finn producer, Hiili Hiilesmaa (HIM, Sentenced, Apocalyptica, Ensiferum) vett "kezelésbe" .

A Torchia egyedülálló, sajátos zenei világában a pokol és a szenvedés találkozik mágiával és misztikumokkal. Edward Torchia frontember egyedi karaktere, és a teljes banda speciális imázsa, világ-klasszis zenészi tehetsége rendkívüli erősségei a kvintettnek. Zenei tekintetben szintén nem a megszokott formula érvényesül: határokon átívelő metalzenét kell elképzelni, rengeteg dallam, kegyetlen tempó és veszély kíséretében. A Torchia története 2017-ben újraindult - ennek első jele a debütáló nagylemez, ami 'Of Curses and Grief' címmel jelent meg, október 27-én. Új zene, új éra, megújult jelenlét, újjászületés: a Torchia minden eddiginél kegyetlenebbül támad a hallgatókra és nézőkre!

A Concorde Music Company jóvoltából megjelent 'Of Curses and Grief' teljes borítója és tracklistája így néz ki:

01. N.NC SCO TEN.BR LVX
02. Face Of Hate
03. Shame
04. Fury
05. My Land Shall Burn
06. Headshot
07. Ending Beginning
08. Light My Path
09. Wish For More
10. Dark And Cold

Lentebb elérhető a 'Headshot' című szám szöveges klipje, valamint a korábban bemutatott, 'Fury' című kisfilm:

2018 augusztusában megosztották a 'Light My Path' hivatalos videóját is, amit Jouni Valjakka (Whispered) és az Obliviart Productions rendezett. Íme a premier:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a torchia.fi oldalon találhatók. A rendeléseket itt lehet leadni.

A Torchia 2018. szeptember 28.-i kezdettel, A Curse Upon Europe - elnevezéssel európai turnéra indul, melynek keretében Horvátországban, Olaszországban, Szlovéniában, Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban és hazájukban, Finnországban adnak koncerteket.


TORCHIA - itt a finn MDM banda új videoklipje, a 'Light My Path'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás