Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a finn ATLAS együttes új videoklipje, az 'On Crooked Stones'!


2018-08-29

Az Atlas együttes november 16-án adja ki debütáló nagylemezét, a 'Primitive'-et.

Az Atlas az Impact Stúdió falai között készítette el debüt-albumát, Buster Odeholm (Born Of Osiris, Sworn In, Humanity's Last Breath, stb.) hangmérnök közreműködésében. A munkálatokba még besegített a néhai George Christie is.

"Már 2015-ben nekiláttuk a dalok megírásának; tehát közel 3 évünkbe tellett, hogy körülbelül 30 dal-ötletet lecsökkentsünk 9 track-re. Hosszú volt a folyamat - talán ez volt életünk legnagyobb megmérettetése, de elmondhatatlanul büszkék vagyunk a végeredményre" - kommentálta a november 16-án megjelenő 'Primitive' albumot Aleksi Viinikka gitáros.

A tracklista:
01. Skinwalker
02. Feel
03. Kaamos
04. On Crooked Stones
05. Primitive
06. Pareidolia
07. Pendulum Swing
08. Bloodline (feat. Ben English)
09. Rust

Az Atlas első videoklipje az 'On Crooked Stones' című single-dalhoz készült. A kisfilmet a júniusi, Miss May I zenekarral közös turné alatt forgatták. "Ez a videoklip kiváló módon reprezentálja a banda koncertjeinek intenzitását és energetikáját - remek felvezető a debütáló albumhoz!".

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Itt a finn ATLAS együttes új videoklipje, az 'On Crooked Stones'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás