Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Split-lemezzel jelentkezik a TERRANAUT és a CHAOSOPHY - hallgasd meg az új dalokat!


2018-08-29

A Horror Pain Gore Death Productions szeptember 21-én adja ki két "amerikai black metal-szörnyeteg", a Terranaut és a Chaosophy közös albumát.

A Terranaut és a Chaosophy split-lemeze egy "óda a '90-es évekbeli mizantróp és nihilista black metal-tradíciók felé". Az album megjelenik CD-n és digitális formában is - az előrendeléseket itt lehet leadni.

"A Terranaut dallamos ritmus- és szólógitárok, valamint unortodox basszus- és dob-hangszerelés révén ejti fogságba a hallgatót, 6 nyers, tradícionális black metal-tétel révén; míg a Chaosophy atipikus és kaotikus hangzással, az alapvető black metal zenébe számos avant-gárd elemet csempésző, kötetlen, de egyben könyörtelen zenei témákkal operálva tér le a megszokott útról, 3 vadonatúj dallal".

"Ez a két banda megvadult reprezentációját mutatja a tradícionális és a modern stílusú extrém zenének, egyben pedig hűek maradnak mindahhoz, ami megkülönbözteti őket az átlagos Midwest-black metal színtértől".

Terranaut
01. Profound Inevitable Fate
02. Beneath The Water Lillies
03. Foretold Demise
04. Those Who Live On
05. Remnants
06. Futile Legacy

Chaosophy
07. Whores Of The Christ God
08. Serpents Of Thoughtless Light
09. Sitra Achra

Lentebb meghallgatható egy-egy szám mindkét előadótól:


Split-lemezzel jelentkezik a TERRANAUT és a CHAOSOPHY - hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás