Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TEMPERANCE - itt az új klip a januárban megjelenő 'Viridian' albumról: 'My Demons Can't Sleep'!


2019-11-22

Az olasz melodic-metalista Temperance együttes 2020. január 24én adja ki új, 'Viridian' című stúdiólemezét.

A Temperance ötödik nagylemezén - ahogy azt a bandától megszokhattuk - "kivételesen fülbemászó vokál-dallamok, energikus metal-riffek, valamint szimfónikus és elektronikus betétek tökéletes harmóniája" hallható. A Temperance ezúttal is "remekül ötvözi a zenei keménységet és a fogós dallamokat, melyek garantáltan a "repeat" gomb nyomogatására késztetik a hallgatókat".

Alessia Scoletti álomszerű énekhangja Michele Guaitoli bariton vokáljával rezonál; az ének-triádot pedig a banda dalszerzője / mestere, Marco Pastorino hörgése teszi teljessé. A 'Viridian' a Temperance első stúdióalbuma, amit a Napalm Records ad ki.

Pastorino a következőket nyilatkozta: "Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük új albumunkat, ami az első kiadványunk lesz a Napalm Records kötelékében. A 'Viridian' világszerte 2020. január 24-én jelenik meg. Az idő végre eljött: napivlágot lát az új album! Az utóbbi egy évben roppantul keményen dolgoztunk azon, hogy megírjuk valahavolt legjobb dalainkat. Egyben ez az eddigi legkeményebb albumunk, de ugyanakkor a dalok most is tele vannak dallamokkal, harmonikus vokál-témákkal és epikus modern metal-himnuszokkal! Rettentően élveztük a stúdió-munkálatokat, és nagyon boldogok vagyunk, hogy új módokat találtunk saját magunk kifejezésére, zenei tekintetben. Alig várjuk már, hogy szétterjeszthessük a világban a 'Viridian' igéjét!".

Az új album Yann Souetre által tervezett borítója és a dallista így néz ki:

01. Mission Impossible
02. I Am The Fire
03. Start Another Round
04. My Demons Can’t Sleep
05. Viridian
06. Let It Beat
07. Scent Of Dye
08. The Cult Of Mystery
09. Nanook
10. Gaia
11. Catch The Dream

Az új lemezt itt lehet előrendelni több különféle változatban. Az első single, a 'Mission Impossible' szöveges videója, valamint a második nyilvános szám, a 'My Demons Can't Sleep' hivatalos klipje lentebb elérhető:

A Temperance legutóbbi nagylemeze; a banda aktuális felállásának (aminek tagja az új énekesnő, Alessia Scoletti) első albuma, az 'Of Jupiter and Moons' 2018. április 20-án jelent meg, a Scarlet Records jóvoltából. A lemezt alább teljes egészében meg lehet hallgatni:

A csapat előző énekesnője, Chiara Tricarico a Temperance debütáló, 2014-es albumán; a 2016-ban megjelent 'The Earth Embraces Us All' nagylemezen; valamint a 'Maschere: A Night At The Theater' című DVD-kiadványon szerepelt. Az énekesnővel közösen körbeturnézta a világot a banda, amely 2017 őszén a legjobbakat kívánva vált meg tőle.


TEMPERANCE - itt az új klip a januárban megjelenő 'Viridian' albumról: 'My Demons Can't Sleep'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás