Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TEMPERANCE - itt az új klip Alessia Scolletti énekesnővel!


2018-08-29

Az olasz melodic-metalista Temperance együttes tavaly ősszel szakított Chiara Tricarico énekesnővel. Nemrég egy új albumot adtak ki az új front-asszonnyal.

Chiara utódja Alessia Scolletti lett. A Temperance új felállásának első albuma, az 'Of Jupiter and Moons' 2018. április 20-án jelent meg, a Scarlet Records jóvoltából. A lemezt alább teljes egészében meg lehet hallgatni:

Újonnan bemutatták a 'The Last Hope In A World Of Hopes' című szám hivatalos klipjét; korábban pedig megjelent a címadó dal kisfilmje és a 'Broken Promises' szöveges videója is. Íme a premierek:

Chiara Tricarico a Temperance debütáló, 2014-es albumán; a 2016-ban megjelent 'The Earth Embraces Us All' nagylemezen; valamint a 'Maschere: A Night At The Theater' című DVD-kiadványon szerepelt. Az énekesnővel közösen körbeturnézta a világot a banda, amely 2017 őszén a legjobbakat kívánva vált meg tőle.

Tricarico az alábbiakat közölte: "Kedves mindenki. A múlt szombaton, az egyik koncertünk - valamint közel négy évnyi közös aktivitás - után közölték velem a Temperance-os srácok, hogy úgy döntöttek, felállást váltanak. Ennek a jövőbeni formációnak pedig jómagam nem leszek hivatalos tagja. Nyilván nagyon sajnálom, hogy többé nem vehetek részt abban a projektben, amiben annyi erőfeszítést és szenvedélyt öltem az évek során. Ettől függetlenül én is a legjobbakat kívánom az új felállásnak. "Érzed az erőt, ami határtalan. Légy önmagad, és ne valaki más!"".

A Temperance új felállása szeptember folyamán a Serenity és az Alight zenekarokkal turnézik Nyugat-Európában és Nagy-Britanniában. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.


TEMPERANCE - itt az új klip Alessia Scolletti énekesnővel!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás