Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az ARROGANZ új száma, a 'By Glowing Chains'!


2018-08-29

A német black / death / doom metal banda 'Erzketzer' címmel adja ki új mini-albumát, szeptember 28-án, az FDA Records és a Soulfood Music által.

A 2017-es, 'Primitiv' című nagylemez folytatásaképpen jelenik meg az 'Erzketzer' EP, amier három vadonatúj dal került fel. A digitális mini-lemezt megrendelni a Bandcamp-en lehetséges, az alábbi lejátszó révén, ahol meghallgatható a 'By Glowing Chains' dal is:

3 év telt el a 'Tod & Teufel' album megjelenése óta; 2017-ben pedig eljött az idő, hogy egy vadonatúj szörnyeteget szabadítson a világra az Arroganz. Az új nagylemezt szimplán 'Primitv'-nek nevezték el, de ez nem azt jelenti, hogy ennek megfelelően primitív, egyszerű lenne a hangzás; annál inkább azt, hogy itt van 6 új nóta, ami hamisítatlan Arroganz-hangzással van ellátva; sőtmitöbb, sosem szólt még ilyen faszául a banda! Lehet ezt nevezni death metalnak, vagy éppen blackened death metalnak... de itt ennál jóval többről van szó...

A 'Primitiv' megjelent CD-n, limitált LP-n és digitális formában. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Pilgrim
02. Obliviate
03. Strait Paths & Grave Walls
04. Another God, Dead
05. Cortege
06. Sepulchral Cold

Lentebb elérhető az 'Another God, Dead' és a 'Pilgrim' dalok hivatalos videója.

Az Arroganz felállását Johan Jansson (Interment, Moondark, Parasit, Asocial, ex-Demonical), Dreier (Purgatory) és Van der Lubbe (Grober Knüppel, Ex-Lemming Project, Ex-Sons Of Tarantula) alkotja. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon olvashatók.


Itt az ARROGANZ új száma, a 'By Glowing Chains'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás