Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

LIFELOST - dal-premier a Wormed frontemberének új black metal-projektjétől: 'Metanoia'


2018-09-25

A Phlegeton multi-instrumentalista által alapított Lifelost projekt bemutatkozó albuma 'Dialogues From Beyond' címmel jelenik meg, október 28-án, a Transcending Obscurity Records révén.

A Lifelost projektet a spanyol Wormed zenekar frontembere, a multi-instrumentalista / énekes Phlegeton alapította. Az epikus hatású black metal zenében utazó Lifelost a hallgató pszichéjére igyekszik hatni, egyúttal pedig ledönti a műfaj minden határát. Phlegeton sötét, gyanút sugárzó és zord hangzású zenével árasztja el a páciens tudatalattiját, illetve a hallgató legérzékenyebb pontjait. Elsőre kétségkívül nehézt befogadni ezt a művet - erős gyomor és idegzet, valamint széles és nyitott látókör szükséges hozzá. Relatíve rövid játékideje alatt az album végül mégis arra késztet majd mindenkit, hogy újra és újra átélje ezt a különös élményt, ami jóval több annál, mint ami átlagos emberi érzékszervekkel és aggyal fel lehet fogni.

A 'Dialogues From Beyond' albumot maga Phlegeton írta, hangszerelte, rögzítette és énekelte fel. A stúdiós munkálatok a Negative Sphere műhely falai között zajlottak, 2017 és 2018 folyamán. Az alább látható borító szintén a mester műve (Phlegeton Art Studio).

A debütáló Lifelost lemez megrendelhető CD-n és digitális változatban, az alábbi lejátszó révén, ahol meghallgatható a 'Malign Emanatio' és a 'Released From Life' című dal is:

Újabban megjelent a 'Metanoia' című dal is:

A Lifelost Facebook-oldala itt érhető el.


LIFELOST - dal-premier a Wormed frontemberének új black metal-projektjétől: 'Metanoia'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás