Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Videó: Teljes felvétel a CORONER idei Rock Hard fesztiválos fellépéséről


2018-08-30

A nemrégiben újra összeállt svájci technikás thrash metal banda május 20-án lépett fel a Gelsenkirchen-beli Rock Hard fesztiválon.

Íme a koncert szettlistája és a teljes, professzionális felvétel:

01. Internal Conflicts
02. Serpant Moves
03. Divine Step (Conspectu Mortis)
04. Semtex Revolution
05. Tunnel Of Pain
06. Metamorphosis
07. Masked Jackal
08. Grin (Nails Hurt)
09. Reborn Through Hate
10. Die By My Hand

A Coroner az idei Rock Hard fesztivállal egyidőben újra kiadta legendás, nyolcvanas évekbeli lemezeit. A 'R.I.P.' (1987), a 'Punishment For Decadence' (1988) és 'No More Color' (1989) remaszterizált, újrakevert formában jelent újra meg, CD-n, LP-n és digitálisan, a Century Media Records és a Sony Music közreműködésének köszönhetően. A rendeléseket itt lehet leadni.

A Coroner annak idején ezzel a három albummal bizonyította be, hogy a thrash metal zenét nem csak a megszokott, átlagos müdon lehet űzni: míg a '87-es 'R.I.P.' lemez inkább tempós speed metal zenét tartalmazott, addig a 'Punishment For Decadence' (1988) és a 'No More Color' (1989) a banda kimagasló technikásságát és fejlettségét prezentálta, igencsak komplex formában. A Coroner ezidőtájt, a '80-as évek végén turnézta körbe először Európát és az USA-t.

A Coroner a '80-as évek vége óta a világ egyik legmagasabb szinten elismert avant-gárd metal bandája. Rajongók milliói mellett olyan híres előadók méltatják munkásságukat, mint a Metallica, Max Cavalera (Sepultura), Franz Treichler (The Young Gods) és Mille Petrozza (Kreator). A Coroner nemrég látott neki visszatérő albuma felvételeinek. A banda következő stúdiólemeze a nagysikerű 1993-as 'Grin' folytatása lesz. Erről bővebb infók hamarosan...


Videó: Teljes felvétel a CORONER idei Rock Hard fesztiválos fellépéséről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás