Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a SICK OF IT ALL új dala, az 'Inner Vision'!


2018-08-31

A New York City-beli hardcore-legendák 'Wake the Sleeping Dragon!' címmel adják ki új stúdiólemezüket, november 2-án.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' albumot a banda jóbarátja, Jerry Farley producelte. A felvételek a new yorki Staten Island-en található Nova Stúdió falai között zajlottak, mindössze két és fél hét leforgása alatt. A hanganyag végleges keverését és maszterizálását a neves dán producer, Tue Madsen végezte el, az Aabyhøj-beli Antfarm Stúdióban. A dalszerzésbe egyébként maga Farley is besegített; így meglehetősen gördülékenyen haladtak a folyamatok.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' megjelenik limitált CD box-szettben (benne ajándék fejkendővel), sztenderd CD-n, LP+CD pakkban, valamint digitális változatban. Az előrendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

A tracklista:
01. Inner Vision
02. That Crazy White Boy Shit
03. The Snake (Break Free)
04. Bull's Anthem
05. Robert Moses Was A Racist
06. Self Important Shithead
07. To The Wolves
08. Always With Us
09. Wake The Sleeping Dragon
10. 2+2
11. Beef Between Vegans
12. Hardcore Horseshoe
13. Mental Furlough
14. Deep State
15. Bad Hombres
16. Work The System
17. The New Slavery

Az első single-dal, az 'Inner Vision' lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában. Armand Majidi dobos elmondta: “Ez egy ütős, gyilkos szám, ami a korai Discharge / Exploited klasszikus stílusát idézi. A dalszöveg a jelenlegi világ horrorisztikus eseményeire reflektál; és azt az üzenetet továbbítja, hogy mindenféle nehéz időben meg kell találnunk a belső, lelki békét”.

A Sick Of It All 2014 szeptemberében adta ki legutóbbi nagylemezét, ami a 'The Last Act Of Defiance' címet viseli (Century Media Records). Erről bővebben itt írtunk.


Itt a SICK OF IT ALL új dala, az 'Inner Vision'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás