Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

SICK OF IT ALL - megjelent a 'Wake The Sleeping Dragon!' album; itt az új videoklip!


2018-11-01

A New York City-beli hardcore-legendák 'Wake the Sleeping Dragon!' címmel adták ki új stúdiólemezüket, november 2-án.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' albumot a banda jóbarátja, Jerry Farley producelte. A felvételek a new yorki Staten Island-en található Nova Stúdió falai között zajlottak, mindössze két és fél hét leforgása alatt. A hanganyag végleges keverését és maszterizálását a neves dán producer, Tue Madsen végezte el, az Aabyhøj-beli Antfarm Stúdióban. A dalszerzésbe egyébként maga Farley is besegített; így meglehetősen gördülékenyen haladtak a folyamatok.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' megjelent limitált CD box-szettben (benne ajándék fejkendővel), sztenderd CD-n, LP+CD pakkban, valamint digitális változatban. A rendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

A tracklista:
01. Inner Vision
02. That Crazy White Boy Shit
03. The Snake (Break Free)
04. Bull's Anthem
05. Robert Moses Was A Racist
06. Self Important Shithead
07. To The Wolves
08. Always With Us
09. Wake The Sleeping Dragon
10. 2+2
11. Beef Between Vegans
12. Hardcore Horseshoe
13. Mental Furlough
14. Deep State
15. Bad Hombres
16. Work The System
17. The New Slavery

Az első single-dal, az 'Inner Vision' lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában. Armand Majidi dobos elmondta: “Ez egy ütős, gyilkos szám, ami a korai Discharge / Exploited klasszikus stílusát idézi. A dalszöveg a jelenlegi világ horrorisztikus eseményeire reflektál; és azt az üzenetet továbbítja, hogy mindenféle nehéz időben meg kell találnunk a belső, lelki békét”.

Később megjelent a 'That Crazy White Boy Shit' című szám videója, valamint a lemez címadó dala is, aminek kapcsán elmondták: "A 'Wake The Sleeping Dragon!' a címadó dala az új albumnak. Egy ütős, pörgős szám ez, ami az életünket figylemmel követő "nagytestvérről" szól. Az üzenet pedig az, hogy nekünk, embereknek van erőnk arra, hogy közös erővel megállítsuk őt. Szóval húzd ki a fejed a seggedből, és nyisd ki a szemed! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre hallhatjátok ezt a számot, mivel érzésünk szerint ez az eddigi legjobb albumunk!".

A Sick Of It All 2014 szeptemberében adta ki legutóbbi nagylemezét, ami a 'The Last Act Of Defiance' címet viseli (Century Media Records). Erről bővebben itt írtunk.


SICK OF IT ALL - megjelent a 'Wake The Sleeping Dragon!' album; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás