Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ENTOMBED A.D. - 'Fit For A King' címmel új playthrough-videó jelent meg


2019-03-22

A jelenleg Entombed A.D. néven működő legendás svéd thrash metal banda tavaly nyáron megosztott egy vadonatúj single-dalt...

Az Entombed A.D. - azaz Lars Göran Petrov (énekes), Olle Dahlstedt (dobos), Nico Elgstrand (gitáros) és Victor Brandt (basszusgitáros) - az első új számát vette fel a 2016-os 'Dead Dawn' album óta. A 'Fit For A King' című single megjelent digitális kislemez formájában is - ezt itt lehet megvásárolni.

Íme a dal premiere és hivatalos playthrough-videója:

Az Entombed A.D. jelenlegi is új nagylemezén, a 'Dead Dawn' folytatásán dolgozik. A következő albumot néhány héten belül fogják véglegesíteni.

Az Entombed A.D. aktuális turné-beosztását itt lehet megtalálni.

Az Entombed A.D. előző két albumát egy jogi vita okán rögzítették ezen a néven, ami a banda jelenlegi tagjai - Lars Göran Petrov (énekes), Olle Dahlstedt (dobos), Nico Elgstrand (gitáros) és Victor Brandt (basszusgitáros) -, valamint eredeti szerzői, Alex Hellid és Ulf "Uffe" Cederlund gitárosok között robbant ki. Hellid állítólag megfenyegette a Petrov-féle Entombed tagjait, hogy amennyiben a továbbiakban is használják az eredeti nevet, bírósági perre számíthatnak. Bővebben egyik fél sem nyilatkozott az esetről, habár annyit lehet tudni, hogy az Entombed nevet jelenleg (amíg a jogi vita tart) senki sem használhatja. Ennek okán változtatott nevet az alap-banda. Az eredeti énekes, Petrov a Neuweltmusic magazinnak adott interjújában nyilatkozott arról, honnan jött az A.D. utótag ötlete: "Ki kellett adnunk egy lemezt, és szemben álltunk egy csomó szükségtelen jogi procedúrával. Ezért úgy döntöttünk mindezt kikerüljük, és hozzá tesszük a nevünkhöz az A.D. jelzőt, ami jelenthet 'After Death'-et, de jelenthet 'Anno Domini'-t is... ahogy nektek tetszik. De ettől függetlenül ugyanazt csináljuk, amit más banda is: kiadjuk a lemezt és turnéra indulunk vele. Szóval nagyjából ennyi lenne az egész történet. Ez a frusztráció persze sok éven keresztül tartott, de most itt vagyunk - példának okáért - Dublinban, és alapvetően azt tesszük, amit más banda is tesz. Gyakorlatilag ugyanaz a zenekar vagyunk; mindössze egy tag esett ki, de helyette van egy másik zenész. A legfontosabb viszont az, hogy nem tűntünk el; itt vagyunk, és zenélünk".


ENTOMBED A.D. - 'Fit For A King' címmel új playthrough-videó jelent meg
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás