Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

NINTH SPHERE - debütáló albumával jelentkezett, közben énekest keres a texasi szimfó-metal csapat


2018-09-04

A Dallas-ból származó szimfónikus metalbanda - amit a The Browning egykori gitárosa alapított - 'Zenith' címmel jelentette meg bemutatkozó albumát.

A Ninth Sphere ötlete Brian Cravey gitáros fejéből pattant ki - ő a The Browning együttes alapítójaként ismert a nemzetközi színtéren. Az új banda - ami hatásait az In Flames / Born Of Osiris / Betraying The Martyrs / Architects vonalról szerezte. A zenekart Travis Hampe basszusgitáros és Dylan O'rourke dobos teszi teljessé.

A Ninth Sphere bemutatkozó albuma, a 'Zenith' - aminek keverését és maszterizálását egy brit producer, Justin Paul Hill (Betraying The Martyrs, SikTh) végezte el, lemezborítóját pedig Nick Baxter készítette - augusztus 31-én jelent meg, digitális formában, a Bandcamp-en (alább teljes egészében végighallgatható).

A Ninth Sphere jelenleg énekesi posztra keres megfelelő embert. A potenciális jelölteknek ki kell választaniuk egy dalt a debüt-albumról, felénekelni azt, és videó / audió formájában elküldeni a banda közösségi oldalainak valamelyikére, vagy a ninthsphereofficial@gmail.com e-mail címre. Miután megtalálták a frontembert, a banda újra felveszi és ismét kiadja a 'Zenith' albumot.

Brian Cravey így nyilatkozott: "Miután 2011-ben kiléptem a The Browning zenekarból, a zeneiparon kvüli tevékenységeimre is időt fordítottam; de az utóbbi időben azt éreztem, vissza kell térnem egy új projekttel. Ezeket a dalokat már néhány éve elkezdtem megírni, de csak mostanra sikerült találnom nyitott gondolkodású társ-zenészeket. Travis egy valódi vízionárius művész, aki remek illusztrációkat kreál a banda számára - és persze ellátja a basszusgitárosi feladatokat is. Dylan egy professzionális koncert-hangtechnikus, aki egyben zseniális dobos is. Nagy terveink vannak ezzel a bandával, és rengeteg dalt megírtunk már. Amint megtaláljuk a megfelelő énekest, és véglegesítjük bandánk hangzását, újabb szintet érünk. Koncertekre és hivatalos videoklipekre is számíthattok - maradjatok türelemmel!".

A Ninth Sphere Facebook-oldala itt érhető el.


NINTH SPHERE - debütáló albumával jelentkezett, közben énekest keres a texasi szimfó-metal csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás