Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Novemberre új albummal készült az UNFATHOMABLE RUINATION - itt az új klipes dal, a 'Protoplasmic Imprisonment'!


2019-10-26

A brit technikás / brutál death metal banda a Willowtip Records-szal kötötte meg új lemezszerződését.

A 2010-ben alakult bandát súlyos, pusztító hatású hangzásukról ismerik világszerte. A csapat rövid időn belül a műfaj egyik legnagyobb húzóneve lett. Debütáló, 'Misshapen Congenital Entropy' című albumuk 2012-ben; legutóbbi nagylemezük, a 'Finitude' pedig 2016-ban jelent meg - mindkettő a Sevared Records jóvoltából. Ennek a két kiadványnak köszönhetően vált az Unfathomable Ruination Nagy-Britannia egyik legígéretesebb metalbandájává. 2019 őszén pedig újabb szintekre emelkedik a "technikás brutalitás"!

A csapat a Willowtip Records-szal kötöttte meg új lemezszerződését, amit Daniel Herrera gitáros így kommentált: “Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a Willowtip-nál írhattunk alá! Rengeteg barátunk, és általunk nagyra tartott banda tagja e kiadó családjának; ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy mi is csatlazkothatunk ehhez a gyilkos felálláshoz. Epekedve várjuk már, hogy megjelenhessen harmadik albumunk, amin jelenleg is roppantul keményen dolgozunk. Alapvető death metal zenénket ezúttal újabb elemekkel gazdagítottuk; így a Willowtip elképzeléseinek tökéletesen megfelelünk, mint az úgynevezett "Forward-Thinking-Metal" új képviselői. 2019 végén rátok szabadítjuk a haragunkat - maradjatok türelemmel!”.

Az Unfathomable Ruination új, 'Enraged and Unbound' című nagylemeze november 22-én jelenik meg. Az új lemez "az emberi psziché sötét oldalába" nyújt betekintést. E dalok "a bennünk rejlő, primitív erőszakra való hajlamot és az elme legmélyén forrongó, dühös indíttatásokat" hozzák ki a hallgatóból. Zenei tekintetben "minden hangszer a maximumra van tekerve": egy "határokat durván feszegető, egyedi hangvételű, különféle érzelmekkel gazdagon felszerelt, ütős death metal-anyagra" számíthatunk. A három éven át készült 'Enraged and Unbound' album "kétségkívül az Unfathomable Ruination eddigi legkiválóbb munkája"!

És ha mindez nem lenne elég: a banda a death metal műfaj két legtehetségesebb vokalistáját hívta meg vendégként az új albumra: a Benighted frontembere, Julien Truchan a 'Defy The Architect', az Aborted énekese, Sven de Caluwé pedig az 'Occulta Violentiam' című számban szerepel.

Az új album munkálatai a Ritual Sound Stúdió falai között zajlottak, Sam Turbitt hangmérnökösködése mellett. A keverést az OTB Stúdióban végezte el Neil Kernon (Cannibal Corpse, Nile, Deicide); a maszterizálás pedig Alan Douches (Death, Mastodon, Hate Eternal) és a West West Side Music Stúdió nevéhez fűződik. A lemez borítóját a legendás Eliran Kantor (Testament, Bloodbath, stb.) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. An Obsidian Perception

02. Enraged and Unbound

03. Codebreaker

04. Defy the Architect

05. A Prophetic Compulsion

06. Maniacal Disillusion

07. Fibres

08. Occulta Violentiam

09. Protoplasmic Imprisonment

A lemez nyitó-dala, az 'An Obsidian Perception' lentebb elérhető, a 'Protoplasmic Imprisonment' című szám frissen megjelent videoklipjével egyetemben:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon találhatók.


Novemberre új albummal készült az UNFATHOMABLE RUINATION - itt az új klipes dal, a 'Protoplasmic Imprisonment'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás