Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2019-re új albummal készül az UNFATHOMABLE RUINATION


2018-09-04

A brit technikás / brutál death metal banda a Willowtip Records-szal kötötte meg új lemezszerződését.

A 2010-ben alakult bandát súlyos, pusztító hatású hangzásukról ismerik világszerte. A csapat rövid időn belül a műfaj egyik legnagyobb húzóneve lett. Debütáló, 'Misshapen Congenital Entropy' című albumuk 2012-ben; legutóbbi nagylemezük, a 'Finitude' pedig 2016-ban jelent meg - mindkettő a Sevared Records jóvoltából. Ennek a két kiadványnak köszönhetően vált az Unfathomable Ruination Nagy-Britannia egyik legígéretesebb metalbandájává. 2019-ben pedig újabb szintekre emelkedik a "technikás brutalitás"!

A csapat a Willowtip Records-szal kötöttte meg új lemezszerződését, amit Daniel Herrera gitáros így kommentált: “Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a Willowtip-nál írhattunk alá! Rengeteg barátunk, és általunk nagyra tartott banda tagja e kiadó családjának; ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy mi is csatlazkothatunk ehhez a gyilkos felálláshoz. Epekedve várjuk már, hogy megjelenhessen harmadik albumunk, amin jelenleg is roppantul keményen dolgozunk. Alapvető death metal zenénket ezúttal újabb elemekkel gazdagítottuk; így a Willowtip elképzeléseinek tökéletesen megfelelünk, mint az úgynevezett "Forward-Thinking-Metal" új képviselői. 2019-ben rátok szabadítjuk a haragunkat - maradjatok türelemmel!”.

Az Unfathomable Ruination november és december folyamán az Aborted, a Cryptopsy és az Ingested előzenekaraként turnézik az Egyesült Királyságban. A körút beosztása az alábbi plakáton olvasható:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon találhatók.


2019-re új albummal készül az UNFATHOMABLE RUINATION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás