Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Abbath és Tim ”Ripper” Owens vendégszerepel az új GUARDIANS OF TIME albumon - itt a 'Tearing Up The World' címadó dala!


2018-10-24

A norvég power metal banda három év után tér vissza új albummal.

A Guardians Of Time ötödik nagylemeze, a 'Tearing Up the World' október 19-én jelenik meg, a görög ROAR! Rock Of Angles Records jóvoltából. Az album megvásárolható lesz digipak CD-n, valamint dupla bakeliten (ez utóbbi verzión bónuszként helyet kapott az 'Empire' dal koncertfelvétele). A 'Tearing Up the World' egyes dalaiban két neves vendég is feltűnik: az egykori Immortal frontember Abbath és az ex-Judas Priest / Iced Earth énekes Tim ”Ripper” Owens.

Az új album keverését és maszterizálását Svédországban végezték el, a Studio Fredman (Dimmu Borgir, Hammerfall, In Flames, Opeth, Soilwork) falai között. A borító és a layout Carlos Cabrera alkotása.

A tracklista:
01. Tearing Up The World
02. Raise The Eagle
03. We'll Bring War
04. Burning Of Rome
05. Kingdom Come
06. Valhalla Awaits
07. Brothers Of The North
08. Light Won't Shine
09. As I Burn
10. Drawn In Blood
11. Masters We Were

Lentebb megtekinthető a Tim "Ripper" Owens-szel közös 'As I Burn' dal hivatalos videoklipje, valamint meghallgatható az Abbath-tal közös 'Tearing Up The World' dal.

A Guardians Of Time zenekart Norvégia egyik elsőszámú heavy / power metal bandájaként tartják számon. A csapat egyes tagjai olyan neves bandákban szereztek tapasztalatot, mint a Trail Of Tears, a Susperia és a Harm. Az energikus élő performanszokról híres Guardians Of Time fellépett már Európa szinte összes országában (köztük Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovákiában, Fehéroroszországban, Csehországban, Spanyolországban és Oroszországban is). Az elmúlt néhány évben hat nagyszabású turnét is lebonyolítottak, a Sabaton, a Sepultura és a Fear Factory előzenekaraként. Legutóbbi stúdiólemezük 2015-ben jelent meg, 'Rage and Fire' címmel.

A Guardians Of Time jelenlegi felállását Bernt Fjellestad énekes, Paul Olsen és Andreas Vågane gitárosok, Willy Aaraas dobos és Jonkis Werdal basszusgitáros alkotja.


Abbath és Tim ”Ripper” Owens vendégszerepel az új GUARDIANS OF TIME albumon - itt a 'Tearing Up The World' címadó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás