Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

November 16-án jelenik meg Anneke van Giersbergen új koncertlemeze - itt a friss videoklip!


2018-11-01

Az egykori The Gathering / jelenlegi VUUR énekesnő Anneke van Giersbergen idén májusban két nagyszabású, nagyzenekari hangszerelésű koncertet adott, a hágai Residentie Orkest társaságában.

Ezen koncertek válogatott felvételei jelennek meg 2018. november 16-án, egy 'Symphonized' című, 11 számos live-album formájában; méghozzá digipak CD-n, dupla gatefold LP-n és digitális audió-leteöltés formájában.

A koncertlemezen Anneke teljes karrierjét felölelő dalok válogatása hallható: néhány VUUR, The Gentle Storm, The Gathering dal, valamint egy pár szóló-szerzemény. Íme a borító és a tracklista:

01. Feel Alive
02. Amity (The Gathering)
03. Your Glorious Light Will Shine - Helsinki (VUUR)
04. Two Souls (Lorrainville)
05. When I Am Laid In Earth (Henry Purcell áriája)
06. Travel (The Gathering)
07. Zo Lief (kiadatlan, holland nyelvű dal)
08. You Will Never Change
09. Freedom - Rio (VUUR)
10. Forgotten (The Gathering)
11. Shores Of India (The Gentle Storm)

Anneke így nyilatkozott a kiadvány kapcsán: "A 'Symphonized' albumot idén májusban vettük fel Hollandiában, a 013 (Tilburg) és a Paard (Hága) csarnokok színpadán, ahol a fantasztikus, hágai Residentie Orkest nagyzenekar közreműködésében adtam koncertet. Ez a zenekar Hollandia egyik elsőszámú szimfónikus alakulata, ami rendszeresen részt vesz különféle "cross-over " projektekben. Amikor Sven Arne Tepl rendező felvetette, hogy új verziókat kellene rögzíteni ezekből a klasszikus dalokból, roppantul fellelkesültem. Úgy gondoltam, remek időzítés lenne mindez az 1994-es, The Gathering-es debütáló fellépésem közelgő, 25. évfordulós ünnepe alkalmából. Az új hangszerelést Marijn van Prooijen és Gijs Kramers komponálta. Ahelyett, hogy egy szimfónikusra hangolt metalbandával léptem volna fel, kizárólag csak a nagyzenekar hangszerelését vetettük be - az eredmény pedig lenyűgöző lett!".

Lentebb elérhető a VUUR-féle 'Your Glorious Light Will Shine - Helsinki' című szám hivatalos koncert-audiója, valamint a kiadvány hivatalos előzetese és az eddig kiadatlan, holland nyelvű dal, a 'Zo Lief' hivatalos videoklipje:


November 16-án jelenik meg Anneke van Giersbergen új koncertlemeze - itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás