Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BROTHERS OF METAL - itt a 'Prophecy Of Ragnarök' album címadó dala!


2018-09-04

A német AFM Records kiadó kötött lemezszerződést Skandinávia egyik legígéretesebb bandájával, ami novemberben új albumot ad ki, 'Prophecy Of Ragnarök' címen.

A 8 tagú Brothers Of Metal formáció a svédországi Falun városából származik. A zenekart három énekes (két férfi, egy nő), három gitáros, egy basszer és egy dobos alkotja. Zenéjüket a kritikusok "mennydörgő, ütős power metalként jellemzik" - dalaik hangzását fülbemászó dallamok, súlyos riffek és gazdag folk-témák határozzák meg. Saját maguk szimplán “True Heavy Metal-nak” nevezik ezt a stílust.

A Brothers Of Metal debütáló albuma, a 'Prophecy of Ragnarök' novemberben jelenik meg hivatalos formában, CD-n és digitálisan, a banda új kiadója, az AFM Records jóvoltából.

Gyávák és pózerek, óvakodjatok, mert itt a vérbeli true metal! Fivérek és nővérek, vigyázzatok, mert a metal-harcosok mindenhol ott leselkednek! Lehetsz akár kicsi és törékeny, vagy éppen hatalmas, mint az óriások; lehetsz akár félénk, vagy lelkileg bátor. Lehet a lelked lágy és sebes, de lehet sötét, mint az éj; nem kell félned, közösen leigázzuk a világot... együtt harcolunk, együtt támadunk fel - együtt vonulunk csatába, és bele a sötét éjszakába!” - olvasható a banda friss közleményében.

Íme a 'Prophecy of Ragnarök' album címadó dalának szöveges videója:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebookon olvashatók.


BROTHERS OF METAL - itt a 'Prophecy Of Ragnarök' album címadó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás