Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BROTHERS OF METAL - decemberben megjelenik a 'Prophecy Of Ragnarök' album folytatása, az 'Emblas Saga'


2019-10-18

A német AFM Records kiadó kötött lemezszerződést Skandinávia egyik legígéretesebb bandájával, ami decemberben új albumot ad ki.

A 8 tagú Brothers Of Metal formáció a svédországi Falun városából származik. A zenekart három énekes (két férfi, egy nő), három gitáros, egy basszer és egy dobos alkotja. Zenéjüket a kritikusok "mennydörgő, ütős power metalként jellemzik" - dalaik hangzását fülbemászó dallamok, súlyos riffek és gazdag folk-témák határozzák meg. Saját maguk szimplán “True Heavy Metal-nak” nevezik ezt a stílust.

A csapat második nagylemeze, az 'Emblas Saga' 2019. december 6-án jelenik meg, az alább látható, Sallai Péter (Sabaton, Powerwolf, stb.) által tervezett borítóval:

Az első ízelítő, a 'Njord' című szám videoklipje itt elérhető:

A Brothers Of Metal debütáló albuma, a 'Prophecy of Ragnarök' 2018. november 16-án jelent meg hivatalos formában, CD-n és digitálisan, a banda új kiadója, az AFM Records jóvoltából.

A tracklista:
01. Death Of The God Of Light
02. Son Of Odin
03. Prophecy Of Ragnarök
04. Defenders Of Valhalla
05. Concerning Norns (digipak / LP bónusz track)
06. Yggdrasil
07. Tyr
08. Siblings Of Metal
09. Gods Of War
10. Freya
11. The Mead Song (digipak / LP bónusz track)
12. Sleipnir (digipak / LP bónusz track)
13. Fire Blood And Steel
14. We Believe In Metal (digipak / LP bónusz track)

Gyávák és pózerek, óvakodjatok, mert itt a vérbeli true metal! Fivérek és nővérek, vigyázzatok, mert a metal-harcosok mindenhol ott leselkednek! Lehetsz akár kicsi és törékeny, vagy éppen hatalmas, mint az óriások; lehetsz akár félénk, vagy lelkileg bátor. Lehet a lelked lágy és sebes, de lehet sötét, mint az éj; nem kell félned, közösen leigázzuk a világot... együtt harcolunk, együtt támadunk fel - együtt vonulunk csatába, és bele a sötét éjszakába!” - olvasható a banda közleményében.

Íme a 'Prophecy of Ragnarök' album címadó dalának hivatalos klipje és szöveges videója, valamint a 'Yggdrasil' című szám, plusz a 'Fire, Blood And Steel' és a 'The Mead Song' frissen megjelent, 360 fokban forgatható kisfilmje:

Bővebb infók a bandáról és az albumokról a Facebookon olvashatók.


BROTHERS OF METAL - decemberben megjelenik a 'Prophecy Of Ragnarök' album folytatása, az 'Emblas Saga'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás