Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BATTALIONS - itt a brit sludge banda új videoklipje, ami a 'Devil’s Footsteps' című számhoz készült!


2018-11-22

A brit sludge / stoner metal banda nemrég leigazolt a Black Bow Records-hoz.

A Battalions a brit "DIY underground" színtér egyik legaktívabb részt vevője. Zenéjüket világszerte éltetik a rajongók és a kritikusok. A banda most bejelentette harmadik, 'Forever Marching Backwards' című albumát, amit az APF Records ad ki, 2018. november 30-án.

Az albumot Chris Fielding hangmérnök keverte, a Skyhammer Stúdió falai között. A lemezre "30 percnyi veszélyes, riff-központú és nyers groove / punk-metal zene" került fel. A Battalions saját stílusát "szerény sludge metalként" határozza meg.

Phil Wilkinson énekes elmondta: “Ha követted a Battalions munkásságát az elmúlt két albumon keresztül, akkor az új lemezt hallván feszesebb produkciónak, grandiózusabb riffeknek és komolyabb dalszerzői struktúráknak lehettek tanúi - de persze az alapvető önironikus humor továbbra is jelen van dalainkban. Maga az album a ‘Forever Marching Backwards’ című single köré épül - innen ered a kiadvány címe is. Ez tulajdonképpen egy allegória arra, ahogyan a társadalom vakon követi vezetői, bármiféle kérdések és kétségek nélkül. Vagyis: vak vezet világtalant”.

A lemezt itt lehet előrendelni különféle változatban. Íme a borító és a dallista:

01. Forever Marching Backwards
02. Cities of Ruin
03. Goat Feeder
04. Vaseline (G)Love
05. Tyskie Vampire
06. Infinite Void
07. Brick Hole
08. Devil’s Footsteps

Alább megtekinthető az album címadó dalának hivatalos klipje, valamint a 'Devil’s Footsteps' kisfilmje.

A Battalions felállását Phil Wilkinson énekes, Peter Cross gitáros és Matthew Dennett basszusgitáros és Matt Walker dobos alkotja.

A zenekar Facebook-oldala itt érhető el.


BATTALIONS - itt a brit sludge banda új videoklipje, ami a 'Devil’s Footsteps' című számhoz készült!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás