Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hivatalosan is bemutatta új dobosát a KAMELOT


2019-04-10

A Kamelot néhány napja ért végére európai turnéjának. Most friss hír érkezett a dobos poszt tisztázása végett.

A Kamelot márciusban Európában turnézott, a Visions Of Atlantis és az Evergrey társaságában. Ennek kapcsán az alábbi közleményt adta a banda: "Európai turnénk második felvonása fantasztikus volt! Hatalmas köszönet minden előzenekarnak és persze minden KAMFAN-nak!! A jövőben is rengeteg izgalmas koncertre számíthattok, és nem mellesleg hamarosan véglegesítjük új DVD/Blu-ray kiadványunkjat is. Nem sokára közzétesszük a megjelenési dátumot!".

"Másik fontos hír, hogy jóbarátunk, a kiváló dobos, Alex Landenburg immáron hivatalosan is tagja a bandának! Alex nem szimplán egy nagyszerű fickó, hanem egy mesteri zenész, tanár, dobos is. Az elmúlt két évben - fiatalos energiájával - több alkalommal is kisegített minket a koncertek alkalmával; a jövőben pedig minden alkalommal ő fog ülni a Kamelot-dobok mögött. Emellett persze továbbra is marad a Cyhra tagja is. Ha még nem találkoztatok vele, köszöntsétek őt szívélyesen, ami nem lesz nehéz, mivel Alex mosolya egyszerűen fertőző".

Landenburg hivatalos tagként 2019. június 15-én adja első koncertjét a Kamelot színeiben, a spanyolországi Z! Live Rock Fest-en.

A banda egyúttal bemutatta aktuális, toplistás albuma, a 'The Shadow Theory' (2018, Napalm Records) legújabb promó-klipjét, ami a 'Vespertine (My Crimson Bride)' című számhoz készült:

Miután lebonyolították az első nagyszabású észak-amerikai turnét, elérkezett az idő a 'The Shadow Theory' album promóciós körútjának második fejezetéhez. A Kamelot 2018. szeptember 12-én indította útjára előző európai turnéját, melyen vendégként részt vett a Leaves' Eyes, a Visions Of Atlantis, a svéd Dynazty, a norvég Circus Maximus és Lauren Hart (Once Human) énekesnő is.

Ennek apropójából a banda bemutatott egy másik videoklipet, ami a 'MindFall Remedy' című számhoz készült, az észak-amerikai turné alatt. A kisfilmből az európai rajongók is megtudhatják, mire kell számítani a jelenlegi, nagyszabású körúton.

"Az előző észak-amerikai turnénk az eddigi legnagyobb körút volt, amit lebonyolítottunk; ezért valamilyen módon kellett egyfajta krónikát készítenünk róla. Úgy döntöttünk, leforgatjuk ezt a videót, melyben a turné legemlékezetesebb pillanatait örökítjük meg. Alig várjuk már, hogy újra visszatérhessünk az USA-ba és Kanadába!" - nyilatkozta korábban Thomas Youngblood gitáros.

A 'MindFall Remedy' című szám - ami a Kamelot új, 2018 áprilisában megjelent 'The Shadow Theory' albumán szerepel - a Once Human énekesnőjével, Lauren Hart-tal közösen került rögzítésre. Ennek megfelelően Hart vendégként szerepel a videoklipben is.

A Napalm Records jóvoltából megjelent 'The Shadow Theory' lemez "magán viseli banda jellegzetes zenei elemeit, de ugyanakkor újabb, modernebb, indusztriális beütésekkel van felszerelve. Az album "természetesen nincs híján azoknak az elsöprő érzelmeknek, amelyek meghatározzák a teljes Kamelot-diszkográfiát. A banda epikus muzsikája ezúttal is tele van a jelenlegi világot és annak állapotát szimbolizáló szónikus és dalszövegi jelképekkel".

A Kamelot következő észak-amerikai turnéja 2019 szeptemberében és októberében fog lezajlani. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.


Hivatalosan is bemutatta új dobosát a KAMELOT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás