Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Klip-premier: KAMELOT - 'MindFall Remedy' (feat. Lauren Hart)


2018-09-05

A Kamelot hamarosan útnak indítja európai turnéját, melynek keretében Budapestre is ellátogatnak.

Miután lebonyolítottak egy nagysszabású észak-amerikai turnét, elérkezett az idő a 'The Shadow Theory' album promóciós körútjának újabb fejezetéhez. A Kamelot szeptember 12-én indítja útjára következő európai turnéját, melyen vendégként részt vesz a Leaves' Eyes, a Visions Of Atlantis, a svéd Dynazty, a norvég Circus Maximus és Lauren Hart (Once Human) énekesnő is.

Ennek apropójából a banda bemutatott egy vadonatúj videoklipet, ami a 'MindFall Remedy' című számhoz készült, az észak-amerikai turné alatt. A kisfilmből az európai rajongók is megtudhatják, mire kell számítani a közelgő, nagyszabású körúton.

"Az előző észak-amerikai turnénk az eddigi legnagyobb körút volt, amit lebonyolítottunk; ezért valamilyen módon kellett egyfajta krónikát készítenünk róla. Úgy döntöttünk, leforgatjuk ezt a videót, melyben a turné legemlékezetesebb pillanatait örökítjük meg. Alig várjuk már, hogy újra visszatérhessünk az USA-ba és Kanadába!" - nyilatkozta Thomas Youngblood gitáros.

A 'MindFall Remedy' című szám - ami a Kamelot új, áprilisban megjelent 'The Shadow Theory' albumán szerepel - a Once Human énekesnőjével, Lauren Hart-tal közösen került rögzítésre. Ennek megfelelően Hart vendégként szerepel a videoklipben is.

A Napalm Records jóvoltából megjelent 'The Shadow Theory' lemez "magán viseli banda jellegzetes zenei elemeit, de ugyanakkor újabb, modernebb, indusztriális beütésekkel van felszerelve. Az album "természetesen nincs híján azoknak az elsöprő érzelmeknek, amelyek meghatározzák a teljes Kamelot-diszkográfiát. A banda epikus muzsikája ezúttal is tele van a jelenlegi világot és annak állapotát szimbolizáló szónikus és dalszövegi jelképekkel".

A Kamelot következő európai turnéja tehát szeptember 12-én indul, a németországi Kölnben. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.

Budapesten, a Barba Negrában október 9-én koncertezik a banda. Bővebb infók a buliról, jegyrendelések az alábbi képre kattintva érhetők el:


Klip-premier: KAMELOT - 'MindFall Remedy' (feat. Lauren Hart)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás