Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE END: MACHINE - a Warrant énekesével állt össze a Dokken klasszikus felállása; megjelent a debüt-album


2019-03-22

A The End: machine zenekar – melynek tagja a Dokken eredeti felállásának három tagja, plusz a Warrant énekese, Robert Mason – kiadta debütáló lemezét.

A Frontiers kiadó által felkarolt bandát George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos és Robert Mason énekes alkotja. A korábban Superstroke néven ismert The End: machine 2019 tavaszán megjelent debütáló albumának producere maga Pilson, mixere pedig Alessandro Del Vecchio, a kiadó "házi mindenese".

Pilson elmondta: “A lemez tulajdonképpen elkészült. Már csak a keverés van hátra, de hamarosan azzal is végzünk. Erre a feladatra van egy fantasztikus tehetségünk, Alessandro Del Vecchio, aki rendszerint kiváló munkát végez. Ő azonban Olaszországban él... de ettől függetlenül hamarosan végez a dolgával. Nagyon izgatottak vagyunk mi is és a kiadó is az album kapcsán".

George Lynch gitáros egy másik interjúban elmondta a The End bemutatkozó albuma kapcsán: "Ezt a lemezt hallgatni, meglehetősen kielégítő élmény. A zene és a dalszövegek is mélyen szántó élményt nyújtanak; így szerint imádni fogják az emberek. A The End zenéje nem hasonlít a Dokken-ra, nem hasonlít az LP-re [Lynch/Pilson], és nem hasonlít a Lynch Mob-ra sem. Mindenből van benne egy kicsi... Inkább azt modnanám, hogy ez a termsézetesen evolúciós következménye az LP-lemeznek - vagy legalább is nekem ez jutott eszembe róla".

Az esetleges koncertezés kapcsán Pilson hozzátette: "Igyekszünk megtenni a tőlünk telhető legjobbat, hogy módot találjunk néhány koncert lebonyolítására - úgy, hogy azok nagyjából egybe essenek a lemez megjelenési dátumával. Jelenleg ez a cél. Ez a szervezés persze nem könnyű, mivel a Foreigner-rel is rengeteget turnézok. Viszont nagyon örülnénk, ha összejönne a dolog, mert mindannyian nagyon izgatottak vagyunk. A lemez nagyszerűen sikerült. Minden tekintetben kijelenthető: wow!".

A The End: machine bemutatkozó albuma március 22-én látott napvilágot, a Frontiers kiadó révén. A lemez megjelent CD-n, LP-n és digitálisan is (erről bővebb infókat itt lehet találni).

A tracklista:
01. Leap Of Faith
02. Hold Me Down
03. No Game
04. Bulletproof
05. Ride It
06. Burn The Truth
07. Hard Road
08. Alive Today
09. Line Of Division
10. Sleeping Voices
11. Life Is Love Is Music

"Zenei tekintetben természetesen vannak olyan pillanatok ezen az albumon, melyek a Dokken muzsikájára hajaznak. Ez csak logikus..." - mondta Jeff Pilson. "De szerintem ezekből a hatásokból kevesebb van dalainkban, mint azt sokan gondolnák. Akik hallották ezeket a nótákat, azt állítják, stílusilag közelebb állnak a Lynch Mob-hoz, mint a Dokken-hez, de mindettől függetlenül bandánknak megvan a maga sajátos stílusa. Arra törekedtünk, hogy egy kicsit mélyebb muzsikát alkossunk, mint ezek a bandák, de közben mégis rendkívül dallamos, régi vágású, gitár-központú rockzenét játsszunk. Talán egy kis Lynch Mob, egy pici Dokken... de annál több '70-es évekbeli gitár-rock! George Lynch játéka fantasztikus... nagyon inspiráló. Mindenki különlegesen játszik ezen a lemezen, de George igazán kiemelkedő dolgokat művel. Plusz, ezek a kompozíciók önálló életre keltek - pláne úgy, hogy Robert Mason is fontos szerepet játszott a dalszerzésben. Erre vagyok a legbüszkébb; emiatt egyedi ez a projekt".

Íme az album első három ízelítője, az 'Alive Today', a 'Burn The Truth' és a 'Leap Of Faith' című számok hivatalos klipje:

Mint kiderült, a csapat első koncertje 2019. április 4-én lesz esedékes, a világhírű Whisky A Go-Go klubban. A rá következő két napban további két koncertet ad a csapat. Ezeken a bulikon Mick Brown nem tud részt venni - helyette Will Hunt (Evanescence) fog beugrani.

A banda újonnan indult Facebook-oldala itt érhető el.


THE END: MACHINE - a Warrant énekesével állt össze a Dokken klasszikus felállása; megjelent a debüt-album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás