Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

THE END: MACHINE - a Warrant énekesével állt össze a Dokken klasszikus felállása


2018-11-07

A The End: machine zenekar – melynek tagja a Dokken eredeti felállásának három tagja, plusz a Warrant énekese, Robert Mason – 2019-ben adja ki debütáló lemezét.

A Frontiers kiadó által felkarolt bandát George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos és Robert Mason énekes alkotja. A korábban Superstroke néven ismert The End: machine 2019-ben megjelenő debütáló albumának producere maga Pilson, mixere pedig Alessandro Del Vecchio, a kiadó "házi mindenese".

Pilson elmondta: “A lemez tulajdonképpen elkészült. Már csak a keverés van hátra, de hamarosan azzal is végzünk. Erre a feladatra van egy fantasztikus tehetségünk, Alessandro Del Vecchio, aki rendszerint kiváló munkát végez. Ő azonban Olaszországban él... de ettől függetlenül hamarosan végez a dolgával. Nagyon izgatottak vagyunk mi is és a kiadó is az album kapcsán".

George Lynch gitáros egy másik interjúban elmondta a The End bemutatkozó albuma kapcsán: "Ezt a lemezt hallgatni, meglehetősen kielégítő élmény. A zene és a dalszövegek is mélyen szántó élményt nyújtanak; így szerint imádni fogják az emberek. A The End zenéje nem hasonlít a Dokken-ra, nem hasonlít az LP-re [Lynch/Pilson], és nem hasonlít a Lynch Mob-ra sem. Mindenből van benne egy kicsi... Inkább azt modnanám, hogy ez a termsézetesen evolúciós következménye az LP-lemeznek - vagy legalább is nekem ez jutott eszembe róla".

Az esetleges koncertezés kapcsán Pilson hozzátette: "Igyekszünk megtenni a tőlünk telhető legjobbat, hogy módot találjunk néhány koncert lebonyolítására - úgy, hogy azok nagyjából egybe essenek a lemez megjelenési dátumával. Jelenleg ez a cél. Ez a szervezés persze nem könnyű, mivel a Foreigner-rel is rengeteget turnézok. Viszont nagyon örülnénk, ha összejönne a dolog, mert mindannyian nagyon izgatottak vagyunk. A lemez nagyszerűen sikerült. Minden tekintetben kijelenthető: wow!".

Hamarosan jön a hivatalos bejelentés; közzéteszik a további részleteket a The End: machine projekt kapcsán...

A banda újonnan indult Facebook-oldala itt érhető el.


THE END: MACHINE - a Warrant énekesével állt össze a Dokken klasszikus felállása
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás