Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ősszel új koncertlemezt ad ki az EVIL INVADERS - itt az 'Among The Depths Of Sanity' hivatalos videója!


2019-06-05

A belga thrasherek 2019. október 3-án adják ki új, 'Surge of Insanity' című koncert-anyagukat, a Napalm Records révén.

A 'Surge of Insanity' című koncertlemez / DVD anyagát 2018 szeptemberében rögzítették, az antwerpi Trix színpadán, Belgiumban.

A 'Surge of Insanity' részleteit és előrendelési infóit június 26-án teszik közzé. A kiadvány első előzetese, az 'Among The Depths Of Sanity' című szám hivatalos koncert-klipje alább megtekinthető.

"Ez a dal a 'Feed Me Violence' című albumról származik, és valószínűleg az egyik legtechnikásabb nótánk egyike. Nem mellesleg ez volt az első alkalom, hogy előadtuk élőben ezt a szerzeményt! Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megoszthatjuk az egész világgal az élő Evil Invaders-élményeket!" - közölte a banda.

Debütáló, 'Pulses of Pleasure' (2015) című albumuk és az ezt követő 'In For the Kill' EP promóciójával nagyszabású turnékat bonyolított le az Evil Invaders. Az adrenalin- és az energia-túltengés következménye pedig egy újabb bombasztikus album lett: ez a 2017-es 'Feed Me Violence', ami egy vad, mocskos, villámgyorsaságú és kaotikus thrash-remekmű.

Nemrég újabb cseresznye került a hab tetejére: az Evil Invaders egy speciális, két-számos bakelit-kislemezt adott ki 2018. szeptember 7-én, 'Broken Dreams in Isolation' címmel. A lemez B-oldalán egy Savatage-feldolgozás, a 'The Unholy' kapott helyet. A 'Broken Dreams In Isolation' dal stílusilag kétségkívül távol áll az Evil Invaders korábbi felvételeiről - ezt megtapasztalhatjuk már a lenti videoklipen is.

A banda annak idején az alábbi közleményt adta: “Már egy jóideje szerettük volna kiadni ezt a single-t, de mivel az eredeti hangzással nem voltunk teljes mértékig elégedettek legutóbbi albumunk, a 'Feed Me Violence' hangzásával, úgy éreztük, a ‘Broken Dreams In Isolation’-nal igazságot tehetünk. Ezt a dalt tehát újrarögzítettük, újrakevertük, és elküldtük maszterizálásra a Fascination Street Stúdióba (Arch Enemy, Kreator, Behemoth, stb.), hogy megadjuk a dalnak, amit valójában megérdemel. A végeredmény fantasztikus lett - hangzásunk újabb szintre emelkedett; és reméljük, hogy mások is hallják a nagy különbséget az előző és a jelenlegi verzió között.

A zenének - és annak "mély tartalmának" megfelelően egy speciális videoklip dukál a dalhoz. Ezúttal nincs semmi banda-performansz, csak "némi elborult cucc, és egy fasza történet". “Kitalálni egy ilyen egyedi, fasza koncepciót, nagy kihívást jelentett számunkra. Nagyon jó érzés részese lenni ennek az izgalomnak!” - tette hozzá Joe. 

A kislemezt itt lehet megrendelni különféle változatban.


Ősszel új koncertlemezt ad ki az EVIL INVADERS - itt az 'Among The Depths Of Sanity' hivatalos videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás