Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új kislemezt ad ki az EVIL INVADERS - itt a 'Broken Dreams In Isolation' videoklipje!


2018-09-05

A belga thrasherek újrarögzítettek és újrakevertek egy dalt legutóbbi, 'Feed Me Violence' című nagylemezükről.

Debütáló, 'Pulses of Pleasure' (2015) című albumuk és az ezt követő 'In For the Kill' EP promóciójával nagyszabású turnékat bonyolított le az Evil Invaders. Az adrenalin- és az energia-túltengés következménye pedig egy újabb bombasztikus album lett: ez a 2017-es 'Feed Me Violence', ami egy vad, mocskos, villámgyorsaságú és kaotikus thrash-remekmű.

Most újabb cseresznye kerül a hab tetejére: az Evil Invaders egy speciális, két-számos bakelit-kislemezt ad ki szeptember 7-én, 'Broken Dreams in Isolation' címmel. A lemez B-oldalán egy Savatage-feldolgozás, a 'The Unholy' kapott helyet. A 'Broken Dreams In Isolation' dal stílusilag kétségkívül távol áll az Evil Invaders korábbi felvételeiről - ezt megtapasztalhatjuk már a lenti videoklipen is.

A banda az alábbi közleményt adta: “Már egy jóideje szerettük volna kiadni ezt a single-t, de mivel az eredeti hangzással nem voltunk teljes mértékig elégedettek legutóbbi albumunk, a 'Feed Me Violence' hangzásával, úgy éreztük, a ‘Broken Dreams In Isolation’-nal igazságot tehetünk. Ezt a dalt tehát újrarögzítettük, újrakevertük, és elküldtük maszterizálásra a Fascination Street Stúdióba (Arch Enemy, Kreator, Behemoth, stb.), hogy megadjuk a dalnak, amit valójában megérdemel. A végeredmény fantasztikus lett - hangzásunk újabb szintre emelkedett; és reméljük, hogy mások is hallják a nagy különbséget az előző és a jelenlegi verzió között.

A zenének - és annak "mély tartalmának" megfelelően egy speciális videoklip dukál a dalhoz. Ezúttal nincs semmi banda-performansz, csak "némi elborult cucc, és egy fasza történet". “Kitalálni egy ilyen egyedi, fasza koncepciót, nagy kihívást jelentett számunkra. Nagyon jó érzés részese lenni ennek az izgalomnak!” - tette hozzá Joe. 

A kislemezt itt lehet megrendelni különféle változatban.


Új kislemezt ad ki az EVIL INVADERS - itt a 'Broken Dreams In Isolation' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás