Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a 'Victim Of Sacrifice' dal hivatalos koncert-klipjét az EVIL INVADERS


2020-05-13

A belga thrasherek 2019. október 3-án adták ki új, 'Surge of Insanity' című koncert-anyagukat, a Napalm Records révén.

A 'Surge of Insanity' című koncertlemez / DVD anyagát 2018 szeptemberében rögzítették, az antwerpi Trix színpadán, Belgiumban.

A 'Surge of Insanity - Live in Antwerp 2018' című kiadvány 2019. október 4-én látott napvilágot; méghozzá DVD-n, digipak CD-n, dupla gatefold LP-n (kiegészítve a DVD-vel). valamint digitális formában. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01.
Intro + As Life Slowly Fades
02. Pulses Of Pleasure
03. Shot To Paradise
04. Mental Penitentiary
05. Broken Dreams In Isolation
06. Feed Me Violence
07. Stairway To Insanity
08. Among The Depths Of Sanity
09. Oblivion
10. Master Of Illusion
11. Witching Hour (Venom feldolgozás)
12. Fast, Loud 'N' Rude
13. Raising Hell
14. Victim Of Sacrifice
15. Outro: Shades Of Solitude

A kiadvány első két előzetese, az 'Among The Depths Of Sanity' és a 'Raising Hell' című számok hivatalos koncert-klipje alább megtekinthető.

"Ez a dal a 'Feed Me Violence' című albumról származik, és valószínűleg az egyik legtechnikásabb nótánk egyike. Nem mellesleg ez volt az első alkalom, hogy előadtuk élőben ezt a szerzeményt! Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megoszthatjuk az egész világgal az élő Evil Invaders-élményeket!" - közölte a banda.

Újabban megjelent a 'Broken Dreams In Isolation' koncert-videója is, aminek kapcsán a frontember Joe elmondta: "Mindig is azon voltunk, hogy új és egyedi vizuális aspektusokba helyezzük élő bulijainkat. Rendkívül epikus feeling volt ebben a teremben koncertezni, mivel annak idején, tinédzserkorunkban itt léptek fe la kedvenc bandáink. Ez a koncertalbum és DVD és régi fejezet lezárása, egyben egy új kezdete az Evil Invaders számára. Minden most kezdődik... Ezúton szeretnénk bemutatni egy újabb ízelítőt a kiadványról; az egyik kedvenc dalunk, a 'Broken Dreams In Isolation' felvételét, egyenesen a DVD-ről!".

2020 februárjában bemutatták a Venom 'Witching Hour' című klasszikusának feldolgozását is az új koncertlemezről:

Májusban pedig megosztották a 'Victim Of Sacrifice' videóját:

Itt az új kiadvány hivatalos trailere érhető el:

Debütáló, 'Pulses of Pleasure' (2015) című albumuk és az ezt követő 'In For the Kill' EP promóciójával nagyszabású turnékat bonyolított le az Evil Invaders. Az adrenalin- és az energia-túltengés következménye pedig egy újabb bombasztikus album lett: ez a 2017-es 'Feed Me Violence', ami egy vad, mocskos, villámgyorsaságú és kaotikus thrash-remekmű.

Nemrég újabb cseresznye került a hab tetejére: az Evil Invaders egy speciális, két-számos bakelit-kislemezt adott ki 2018. szeptember 7-én, 'Broken Dreams in Isolation' címmel. A lemez B-oldalán egy Savatage-feldolgozás, a 'The Unholy' kapott helyet. A 'Broken Dreams In Isolation' dal stílusilag kétségkívül távol áll az Evil Invaders korábbi felvételeiről - ezt megtapasztalhatjuk már a lenti videoklipen is.

A banda annak idején az alábbi közleményt adta: “Már egy jóideje szerettük volna kiadni ezt a single-t, de mivel az eredeti hangzással nem voltunk teljes mértékig elégedettek legutóbbi albumunk, a 'Feed Me Violence' hangzásával, úgy éreztük, a ‘Broken Dreams In Isolation’-nal igazságot tehetünk. Ezt a dalt tehát újrarögzítettük, újrakevertük, és elküldtük maszterizálásra a Fascination Street Stúdióba (Arch Enemy, Kreator, Behemoth, stb.), hogy megadjuk a dalnak, amit valójában megérdemel. A végeredmény fantasztikus lett - hangzásunk újabb szintre emelkedett; és reméljük, hogy mások is hallják a nagy különbséget az előző és a jelenlegi verzió között.

A zenének - és annak "mély tartalmának" megfelelően egy speciális videoklip dukál a dalhoz. Ezúttal nincs semmi banda-performansz, csak "némi elborult cucc, és egy fasza történet". “Kitalálni egy ilyen egyedi, fasza koncepciót, nagy kihívást jelentett számunkra. Nagyon jó érzés részese lenni ennek az izgalomnak!” - tette hozzá Joe. 

A kislemezt itt lehet megrendelni különféle változatban.


Bemutatta a 'Victim Of Sacrifice' dal hivatalos koncert-klipjét az EVIL INVADERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás