Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

"Régies és primitív" albumon dolgozik a DARKTHRONE


2018-09-05

A legendás norvég extrém metal banda megkezdte a munkálatokat a 2016-os 'Arctic Thunder' album folytatásán.

A Darkthrone frontembere, Fenriz (eredeti nevén: Gylve Nagell) közölte a híreket: "Úgy néz ki, a jövőben is folytatjuk a régies és primitív stílusú metalzene gyártását. Eddig három új dal készült el. Az album címe pedig annyira durva, hogy alig merjük elárulni".

A banda tehát a 2016-os 'Arctic Thunder' folytatásán dolgozik. Az előző lemez a veterán zenekar első teljes értékű stúdió-kiadványa, a nagysikerű 2013-as 'The Underground Resistance' album óta.

A '80-as éve szabad-lelkületű heavy metalját black metallal ötvöző Darkthrone ezúttal is rányomta nyers és organikus hangzásának bélyegét az új albumra. Az 'Arctic Thunder'-t természetesen maguk a bandatagok, Fenriz és Nocturno Culto írták, adták elő és producelték, saját "bunkerünkben", a Bomb Shelter nevezetű próbateremben, amit 1988-ban avattak fel. Bővebben erről az albumról itt írtunk.

Másik hír, hogy a Darkthrone 2018 júliusában újra kiadta klasszikus 'Panzerfaust' albumát, ami eredetileg 1995-ben jelent meg. A Peaceville Records jóvoltából megjelent reissue exkluzív picture disc formájában látott napvilágot - erről további részleteket itt lehet olvasni.

Az új Darkthrone album munkálatait a Facebookon lehet figyelemmel követni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás