Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült az új SOILWORK album (videó)


2018-09-20

A svéd banda felvette a 2015-ös 'The Ride Majestic' album folytatását - erről egy új videóban adtak hírt.

A Soilwork következő, 11. stúdióalbuma több mint 3 évvel a 'The Ride Majestic' lemez megjelenése után született meg. Az egyelőre cím nélküli album az első lesz a banda történetében, amin Bastian Thusgaard dobol (Thusgard 2016-ban váltotta Dirk Verbeuren-t).

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is alább megtekinthető a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első három része, amiben a lemez dalszerzői munkáit és annak inspirációit foglalják össze, valamint elmondják, mire számíthatnak a rajongók:

A Soilwork január 11.-i kezdettel egy nagyszabáső európai turnét bonyolít le, az Amorphis, a Nailed To Obscurity és az ukrán Jinjer társaságában. A körút - melynek dátumai és állomásai itt olvashatók - január 25-én a budapesti Barba Negrába is elér.

A Soilwork előző, 'The Ride Majestic' című nagylemezét 2015 augusztusában adta ki a Nuclear Blast - erről bővebben itt írtunk. Rá egy évre kiadtak egy 'Death Resonance' című, ritkaságokkal teli albumot is.


Elkészült az új SOILWORK album (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás