Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Friss előzetes az új SOILWORK albumhoz


2018-11-15

A svéd banda felvette a 2015-ös 'The Ride Majestic' album folytatását - erről egy új videóban adtak hírt.

A Soilwork következő, 11. stúdióalbuma több mint 3 évvel a 'The Ride Majestic' lemez megjelenése után született meg. A 'Verkligheten' című album - ami a csapat 11. sorlemeze - az első lesz a banda történetében, amin Bastian Thusgaard dobol (Thusgard 2016-ban váltotta Dirk Verbeuren-t).

A 'Verkligheten' 2019. január 11-én lát napvilágot, a Nuclear Blast jóvoltából. A kiadvány limitált digipakos és LP-verziója bónuszként egy exkluzív, 'Underworld' című EP-t tartalmaz, rajta 4 további felvétellel. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Verkligheten
02. Arrival
03. Bleeder Despoiler
04. Full Moon Shoals
05. The Nurturing Glance
06. When The Universe Spoke
07. Stålfågel
08. The Wolves Are Back In Town
09. Witan
10. The Ageless Whisper
11. Needles And Kin (feat. Tomi Joutsen / Amorphis)
12. You Aquiver

'Underworld' bónusz EP tracklista:
01. Summerburned and Winterblown
02. In This Master's Tale
03. The Undying Eye
04. Needles And Kin (eredeti verzió)

A lemez első single-dala, az 'Arrival' október 12-én, pénteken jelent meg. A hónap végén bemutatták a 'Full Moon Shoals' című számot is. Íme a premierek:

Alább megtekinthető a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első három része, amiben a lemez dalszerzői munkáit és annak inspirációit foglalják össze, valamint elmondják, mire számíthatnak a rajongók:

A Soilwork január 11.-i kezdettel egy nagyszabású európai turnét bonyolít le, az Amorphis, a Nailed To Obscurity és az ukrán Jinjer társaságában. A körút - melynek dátumai és állomásai itt olvashatók - január 25-én a budapesti Barba Negrába is elér.

A Soilwork előző, 'The Ride Majestic' című nagylemezét 2015 augusztusában adta ki a Nuclear Blast - erről bővebben itt írtunk. Rá egy évre kiadtak egy 'Death Resonance' című, ritkaságokkal teli albumot is.


Friss előzetes az új SOILWORK albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás