Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GREENLEAF - péntekre várható a svéd stoner banda következő albuma, a 'Hear the Rivers'


2018-11-06

Az osztrák Napalm Records november 9-én adja ki a Greenleaf új nagylemezét.

A 'Hear the Rivers' album egy "elképesztő trükkökkel teli anyag, ami magán viseli a jellegzetes svéd stoner-hangzás elemeit, és egyéb csodálatos dolgokat, mint például a 'Good Ol' Goat' felejthetetlen riff-őrülete, vagy maga a lassú, lélek-feltöltő 'We Are The Pawns' dal. Ez az album olyannyira bensőséges, hogy csakis egy vérbeli zenei család alkothatta meg - épp ezért vállalta el a produceri munkát a banda dobosa, Karl Daniel Lidén" (aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Craft, a Bloodbath és a Crippled Black Phoenix".

Az Arvid Hällagård énekes, Tommi Holappa gitáros, Hans Fröhlich basszer és Sebastian Olsson dobos alkotta Greenleaf a következőket nyilatkozta az új lemez kapcsán: "A 'Hear the Rivers' bandánk hetes számú nagylemeze. Ez egy szerencsés szám, nem igaz? Legalábbis mi szeretnénk ezt hinni! Az új dalok mindegyik hatalmas mosolyt csal az arcunkra - mondanunk sem kell, rendkívül büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk! Mint mindig, most is elrepítjük a hallgatókat egy különleges zenei kalandra, amit ők garantáltan végig fognak headbangelni, táncolni, nevetni és sírni (természetesen a boldogságtól). Könnyen meglehet, hogy ez az eddigi legbombasztikusabb hangzású lemezünk - reméljük, ti is annyira élvezitek majd, mint amennyire mi magunk!".

A 'Hear the Rivers' megjelenik 4-felé nyitható digipak CD-n, dupla gatefold LP-n és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme a borító és a dallista:

01. Let It Out!
02. Sweet Is The Sound
03. A Point Of A Secret
04. Good Ol´Goat
05. The Rumble And The Weight
06. We Are The Pawns
07. Oh My Bones
08. In The Caverns Below
09. High Fever
10. The Rivers Lullaby

Az első ízelítő, a 'Good Ol' Goat' című szám hivatalos klipje lentebb elérhető. Újabban napvilágot látott a 'The Rivers Lullaby' szöveges klipje is.

A nyugat-európai lemezbemutató turnét november folyamán rendezik meg.

A Greenleaf előző stúdióalbuma, a 'Rise Above the Meadow' 2016 februárjában jelent meg, szintén a Napalm Records jóvoltából.


GREENLEAF - péntekre várható a svéd stoner banda következő albuma, a 'Hear the Rivers'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás