Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Új dalt mutatott be Richie Cavalera bandája, az INCITE - januárban jelenik meg a 'Built to Destroy' album


2018-10-16

Max Cavalera (Soulfly) fogadott fia, Richie és bandája, a Phoenix-i Incite 2019 elején adja ki következő albumát.

Az Incite ötödik nagylemeze 'Built to Destroy' címmel jelenik meg, 2019. január 25-én, a Minus Head Records jóvoltából. Az album producere Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Suicide Silence), hangmérnöke pedig a legendás Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed) volt. A 'Built to Destroy' "a modern metal zsigeri, ösztönös és durva oldalát mutatja be, de ugyanakkor tiszteletet nyilvánít a múlt felé is".

Az Incite immáron 15 igyekszik - nem mellesleg sikeresen - betölteni az űrt a metalzene különféle műfajai, ágai között; egyúttal készíteti megállás nélküli headbangelésre a hallgatókat. A banda egyik este a Gorgoroth, másnap már a Cancer Bats előzenekaraként lép fel, eltávolítván mindenkit, aki útjába áll.

Az Incite tehát 2019-ben új albummal jelentkezik, de hogy a rajongóknak ne kelljen addig várni, már szeptemberben kiadtak egy vadonítúj, digitális kislemezt / single-dalt, 'Ruthless Ways' címen. Richie Cavalera így nyilatkozott a friss szerzeményről: "Új dalunk, a 'Ruthless Ways' azt az állapotot mutatja be, amikor valaki szardarabként viselkedik, de végül a sors utóléri őt is. Egy brutális, fogós és groove-okkal teli dalról van itt szó. Remek hangulatkeltő ahhoz, amire az új albumon számítani kell: bombasztikus riffek, masszív dob- és basszus-témák, és újfajta vokálok, melyekre gonoszság és mocskosság jellemző. Igyekeztünk megtartani zenénk súlyosságát, és további headbangelésre késztetni a hallgatókat".

Az Incite nem tagadottan olyan úttörő bandák nyomaiba kíván lépni, mint a Pantera, a Slayer, a Sepultura és a Machine Head; egyszóval ők is trend-ellenes, hipster-gyilkos metalzenét játszanak. 15 éves fennállásuk során olyan bandákkal léptek színpadra, mint a DevilDriver, a Crowbar, a Brujeria, a Soulfly, a Cavalera Conspiracy és a Six Feet Under. A banda a közelmúltban is Észak-Amerikában turnézott, mint a Burn & Shred körút headlinere. A szeptember végéig tartott túrán már elhangzottak az új dalok is - köztük a 'Ruthless Ways' és a 'Built To Destroy'. A következő teljes értékű körút a Soulfly és a Kataklysm társaságában fog lezajlani, január 25.-i kezdettel (tehát az új lemez megjelenésének napjától). Ezen az észak-amerikai túrán részt vesz a Chaoseum, az Alukah és a dél-afrikai Skinflint is. A teljes beosztás itt érhető el.

Az Incite előző albuma, az 'Oppression' 2016 áprilisában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Új dalt mutatott be Richie Cavalera bandája, az INCITE - januárban jelenik meg a 'Built to Destroy' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás