Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a BEARTOOTH új száma, a 'Manipulation'!


2018-09-08

A Caleb Shomo énekes vezette Ohio-i metalbanda szeptember végén adja ki harmadik albumát.

A 'Disease' című album szeptember 28-án lát napvilágot. Mint mindig, most is maga Shomo rögzítette a vokál-, gitár-, basszus- és dob-témákat; sőt, még a hanganyag keverését is ő maga végezte el. Az executive producer a Grammy-díjas Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, stb.) volt.

A 'Disease' egy "riff-központú, depresszió-ellenes lemez. Ez a dicsőség, a győzelem, és egyben a túlélés zenéje". Shomo - akit jelenleg is kíséretenes gyermekkori traumái és mentális betegsége - elmondta: "Ez az album egy érzelmi hullámvasút. Őrületes magasságok és őrületes mélységek vannak rajta - és persze erős intenzitás. Arról szólnak a dalok, hogyan kell megküzdeni az akadályokkal. Ez egy nehéz folyamat - közben néha az elvárásokkal ellentétes dolgok történnek, de mindig újra és újra kell kezdeni, a legelejétől; addig, amíg el nem éred a célod. Ez az album tehát a valóságot dolgozza fel - ennek megfelelően néhol igazán sötét hangvételű, de mégis reményt sugárzó".

A 'Disease' előrendelhető különféle változatban. Az előrendelők ingyen azonnal letölthetik a 'Bad Listener' és a 'Disease' című single-dalokat. A 'Manipulation' című szám pedig itt meghallgatható:

A Beartooth néhány hete ért végére egy európai headliner turnénak; szeptember 14. és november 17. között pedig Észak-Amerikát járják az új lemez promóciója keretében.


Itt a BEARTOOTH új száma, a 'Manipulation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás