Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WE HUNT BUFFALO - októberben adja ki második albumát a kanadai fuzz-rock banda


2018-09-09

A Vancouver-ből származó We Hunt Buffalo együttes második nagylemeze, a 'Head Smashed In' október 26-án jelenik meg, Kanadában a New Damage Records, a világ többi táján pedig a Fuzzorama Records jóvoltából.

A 'Head Smashed In' albumot Jesse Gander világhírű stúdiójában, a Rain City Recorders falai között rögzítették (hasonlóan a debütáló, 'Living Ghosts' album gyakorlatához). A végeredmény "egy dinamikus, erőteljes anyag lett, ami minden tekintetben hatalmas előrelépés a trió számára".

A dalszövegeket tekintve jelen esetben is az előző lemezhez hasonló, apokaliptikus témák várhatók - tulajdonképpen ez az album annak folytatása” - magyarázza Ryan Forsythe énekes-gitáros, aki szerint "a füled köszönetet mond majd neked az ízes groove-okért és az erősen pszichedelikus össze-hatásért".

A tracklista:
01. Heavy Low
02. Angler Must Die
03. Prophecy Wins
04. Get In The Van
05. Industry Woes
06. The Giant’s Causeway
07. Keep It Refreshing
08. Anxious Children
09. God Games

Az első single-dal, a ’Heavy Low’ alább meghallgatható. Bővebb infók a bandáról és az albumról, a Facebookon érhetők el.


WE HUNT BUFFALO - októberben adja ki második albumát a kanadai fuzz-rock banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás