Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

FINAL BREATH - 14 év után új albummal tér vissza a német death-thrash legenda


2018-09-09

Az 1993-ban alakult Final Breath zenekar 'Of Death and Sin' címmel vette fel visszatérő albumát.

A legendás death-thrash csapat október 19-én adja ki az 'Of Death and Sin' című albumot, ami a 2004-es 'Let Me Be Your Tank' folytatása.

"Bandánk történetében ez az első albuma, aminek munka-folyamatait nem egyetlen, hanem több különböző stúdióban folytattuk. Ezúttal a legtöbb feladatot a saját kezünkbe vettük; így gördülékenyebben folytak a dolgok. A dob-témákat az ME Metal Entertainment Stúdióban rögzítettük, Tarek Maghary hangmérnök közreműködésében. A vokálokat a Klangschmiede Studio E falai között vettük fel, Markus Stock társaságában; a gitárokat pedig saját stúdiónkban rögzítettük, jóbarátunk, Andreas Hofmann (EbonizeSound) segítségével. És hogy teljes legyen a kép, büszkén jelentjük, hogy Peter Tägtgren végezte el a végső keverést és maszterizálás nagy részét, legendás svédországi stúdiója, az Abyss falai között. A technikai maszter továbbá Jonas Kjellgren és a Black Lounge Stúdió nevéhez fűződik. A végeredményhez kétség nem fűződik: éppen olyan gyilkosan szól a lemez, mint ahogy azt elképzelitek!".

"Az 'Of Death and Sin' központi témája a 7 halálos bűn, illetve azok elkövetése egy bizonyos időszakban, a jelenkorban. Épp ezért úgy éreztük, jó ötlet lenne szimplán 'Of Death and Sin'-nek keresztelni ezt a lemezt. Az indonéz művész, Megan Mushi tökéletesen felvázolta ötleteinket a lemezborítóra!" - közölte a banda.

A tracklista:
01. Babylon C. E.
02. Yearning For Next Murder
03. Agonized, Zombiefied, Necrotized
04. Born Against
05. Immemorial Disease
06. Tear Me From My Dreams
07. ...When Finally Mighty Kings Fall
08. Illega-lie-sating
09. Chaos Unity
10. Annihilation

A lemez megjelenik digipak CD-n, limitált bakeliten és digitális formában is, a Metalville (Rough Trade) jóvoltából. Bővebb infók a lemezről és a bemutató koncertekről banda Facebook-oldalán érhetők el.

Alább elérhető az első hivatalos album-előzetes:

A Final Breath felállását Patrick Gajda énekes, Jörg Breitenbach gitáros, Thomas Wissel basszer és Heiko Krumpholz dobos alkotja.


FINAL BREATH - 14 év után új albummal tér vissza a német death-thrash legenda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás